Piatra naturala, Baia Mare
12 punctede departajare
PFA Nemes Petru Gheorghe

Piatra naturala

PFA Nemes Petru Gheorghe

Contact:
Adresa: Str. Motilor, Nr. 22, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0746010570; 0743 857159
E-mail: titanemes@yahoo.com
Detalii Piatra naturala (PFA Nemes Petru Gheorghe )

Firma noastra va ofera o gama variata de piatra naturala, piatra decorativa, piatra cubica, monumente funerare si placari cu piatra.

Aceasta piatra naturala se foloseste pentru amenajari interioare si exteriore incepand de la placari si pana la seminee.

Pretul la piatra naturala si decorativa este in functie de model si cantitate. Fie ca doresti piatra in scop decorativ sau pentru placari, noi iti oferim piatra de calitate la pret de producator. Firma noastra va ofera o gama diversificata de piatra naturala la cele mai bune preturi.

Utilizarea pietrelor decorative in decorarea spatiilor exterioare si interioare poate imbunatati in mod ideal aspectul lor. Produsele oferite de firma noastra se preteaza pentru decorarea pervazurilor cu piatra naturala , decorarea cu  mozaicuri, decorarea spatiilor de gradina, curte sau  gratar cu piatra decorativa pentru exterior.

Va putem oferi consultanta gratuita in alegerea de piatra naturala si granit in Maramures si va putem face o oferta personalizata pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de solutia cea mai eficienta pentru proiectele in care vom colabora.

Cuvinte cheie:
piatra naturala, placari piatra, pret piatra naturala, piatra cubica, piatra sparta, monumente funerare, placaj piatra, placaj granit, piatra naturala pret, piatra cubica pret, pavaj piatra, piatra decorativa interior, piatra decorativa exterior, piatra natura baia mare, piatra naturala maramures,
Domenii de activitate:
PAVAJE, BORDURI, GARDURI
PIATRA > Exploatare
PLACARI > cu piatra naturala
POMPE FUNEBRE > Monumente funerare
PRELUCRARI SI FINISAJE > din marmura si granit
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
6740
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter