Pensiunea Terra, UNGHENI
2 punctede departajare
SC TERAFLOR SRL

Pensiunea Terra

SC TERAFLOR SRL

Contact:
Adresa: PRINCIPALA NR 261/P, UNGHENI, Mures
Telefon: 0265 328 428
Fax: 0265 328 430
E-mail: office@pensiuneaterra.ro
Adresa web: www.pensiuneaterra.ro
Detalii Pensiunea Terra (SC TERAFLOR SRL)
Cu o amplasare privilegiata, la doar 5 minute de aeroportul international Targu Mures, si 10 minute distanta de centrul municipiului Targu Mures, Pensiunea Terra*** asigura cazare si tot confortul necesar pentru odihna, recreere, refacere si afaceri.

Design-ul camerelor pentru cazare este concentrat pe crearea unei atmosfere relaxante, care ofera clientilor mult dorita stare de bine si confort la cele mai inalte standarde.
Pensiunea Tera din Ungheni Mures beneficiaza de dotari complete, camerele avand un finisaj modern, mobilate cu stil, in tonuri naturale, fiind special aranjate pentru a oferi oaspetilor nostri o experienta unica.
Oaspetii pot savura o delicioasa masa la restaurantul din cadrul pensiunii, intr-o atmosfera calda si confort. Cu o capacitate de 500 de locuri, restaurantul Pensiunii Terra este locul ideal pentru mese festive, mese de afaceri, seminarii, sedinte, cocktail-uri, nunti, banchete, botezuri, si alte evenimente.

EVENIMENTE
Cu o capacitate de 500 de locuri, restaurantul Pensiunii Terra este locul ideal pentru:
  • mese festive
  • mese de afaceri
  • seminarii
  • sedinte
  • cocktail-uri
  • nunti
  • banchete
  • botezuri
  • si alte evenimente.
Impreuna cu dumneavoastra putem creea un meniu adaptat perfect exigentelor si gusturilor dumneavoastra.

Nunta este cel mai fericit eveniment din viata unui cuplu, eveniment in care mirii se unesc pe vecie "la bine si la rau", devenind o singura fiinta si de aceea este importa ca sala de nunti sa fie aleasa cu stil si rafinament.

Indemanarea si priceperea bucatarilor nostri de a pregati preparate atat din bucataria traditionala cat si din cea intenationala, pentru aceste meniuri, vor contribui la reusita evenimentul fiind o incantare pentru invitatii dumneavoastra.

In functie de bugetul pe care il aveti disponibil puteti alege una dintre variantele de meniu nunti propuse de noi. Aceste variante sunt adaptate cerintelor fiecarui client si sunt ceea ce va putem oferi pentru ca nunta dumneavoastra sa fie exact cea pe care v-o doriti, visul sa va devina realitate.

Meniu de nunta: 90 RON - 100 RON - 110 RON. Pentru orice detalii va rugam sa ne contactati.

Pentru orice nunta organizata in zilele de duminica oferim reducere de 10%! Transportul la orice nunta este GRATUIT + 1 camera GRATUIT pentru miri si nasi!

Pensiunea restaurant TERRA va ofera posibilitatea de a organiza nunti de noapte.
Decorul pentru nunta si rochia de mireasa sunt GRATUITE!
Cuvinte cheie:
cazare pensiunea tg mures, turism, sala conferinta tg mures, organizari evenimente mures, sala nunti mures, meniul zilei, cazare ieftina, pensiunea tera, rezervare cazare pensiune mures,
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
SALI DE CONFERINTE, TRAININGURI
TURISM
TURISM > rural, pensiuni
Sala nunti
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
4019
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter