Pensiunea Casa Anda - Valea Ariesului, Vadu Motilor
0 punctede departajare

Pensiunea Casa Anda - Valea Ariesului

SC JENY SRL

Program de lucru:
L: non stop, M: , M: , J: , V: , S: , D:
Contact:
Adresa: Nr.360, Vadu Motilor, Alba
Telefon: 0744879712
Detalii Pensiunea Casa Anda - Valea Ariesului (SC JENY SRL)
Asezata la confluenta a doua vai importante, intre Muntii Bihorului si Muntele Mare, comuna Vadu Motilor are un relief de munte cu o altitudine cuprinsa intre 700 si 1400 m.

Varietatea reliefului prin spectaculozitatea sa, valea raului Aries a florei si faunei precum si caracteristicile climatice o fac atractiva din punct de vedere turistic.

Pensiunea CASA ANDA construita in scop de cazare si pensiune in Muntii Apuseni pe Valea Ariesului se afla in comuna Vadu-Motilor, judetul Alba, fiind prima pensiune moderna din comuna, incercand sa satisfaca gusturile celor mai pretentiosi clienti, avand ca singur scop oferirea celor mai bune servicii pentru a petrece zile de odihna de neuitat.

Pachetul larg de servicii oferit de pensiunea noastra, este pe masura atractiilor turistice din zona, care alcatuiesc un spectacol feeric, unic si inegalabil: Dealul cu melci, Cascada mireselor, Casa memoriala Avram Iancu , Muntele Gaina, Minele Romane de la Rosia Montana, Manastirea Lupsa, (Vadu Motilor-Campeni), (Vadu-Motilor-Oradea) – Cheile Albacului, Pestera Scarisoara, Pestera lui Ioanele, Cascada Varciorog, Groapa Ruginoasa, Pestera Ursilor, Muzeul Aurel Flutur

Pensiunea Casa Anda, Valea Ariesului, destinata pentru cazare Apuseni, cazare Valea Ariesului dispune de 21 locuri de cazare in 6 camere , 3 camere cu 4 locuri, si 3 camere cu 3 locuri, fiecare camera fiind dotata cu pat matrimonial, baie proprie dotata cu dus, uscator de par, etc, mini-bar, TV.

Restaurantul Pensiunii Casa Anda are o capacitate de 52 de locuri, compartimentat in fumatori si nefumatori. Se pot organiza: mese festive, botezuri, aniversari, onomastici.

Printre facilitatile de care puteti dispune, fiind oaspetele Pensiunii Casa Anda se numara:
- un bar cu 20 de locuri, (canapele)
- sala de sport
- billiard
- sauna si solar
- piscina interioara cu apa calda si hidromasaj
Cuvinte cheie:
pensiune casa anda, cazare arieseni, turism arieseni, valea ariesului, piscina, restaurant, biliard, fitness, mancare traditionala, terasa, pensiune muntii Apuseni
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
PENSIUNI, VILE, CABANE
PISCINE
TURISM > rural, pensiuni
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1568
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter