Parfumuri Refan, CRAIOVA
0 punctede departajare

Parfumuri Refan

SC MAD COMPUTERS SRL

Program de lucru:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: 9-17, D: 9-17
Contact:
Adresa: STR. LIBERTATII, CRAIOVA, Dolj
Telefon: 0729937799
Fax: 0251444768
Detalii Parfumuri Refan (SC MAD COMPUTERS SRL)
REFAN - Afacere de criza Ce ne doare in perioada asta? - accesul greu la lichiditati - lipsa unui produs care are piata - preturile greu accesibile - nisa de clienti: putem vinde oriunde, oricui - avem nevoie de bani azi, nu peste 2-3 ani

SOLUTIA E LA INDEMINA TA Ni te alaturi noua in singura afacere posibila in aceste vremuri ! Promovezi produse cunoscute si recunoscute pentru calitatea lor indiscutabila si foarte dorite pe piata. Investitia in afacerea pe care tocmai urmeaza sa o faci este incredibil de mica : 0,25 lei / 1 ml de parfum frantuzesc !

Profitul tau din vanzarea parfumurilor poate fi intre 100% si 400%. Preturile foarte mici de achizitie aduc dupa sine si preturi accesbile de vanzare, ceea ce iti va mari considerabil si rapid plaja de clienti. Promovezi oportunitatea de castig tuturor persoanelor fizice si juridice, promovare pentru care firma te rasplateste cu generozitate Primesti extrabonusuri de la 5.000 la 50.000 lei ! Iei decizia 2. Intri in sistem 3. Pornesti la treaba

1. DECIZIA -
Este foarte importanta, pentru ca viata ti se va schimba. In bine !
2. INTRAREA IN SISTEM - Pentru a intra in sistemul nostru, primul lucru de care trebuie sa tii cont este faptul ca nu platesti nici o taxa de inscriere, nici la vedere, nici mascata, Ca sa pornesti cu adevarat la treaba trebuie sa-ti faci prima comanda.

Pentru prima comanda va ajut cu cateva variante informative: a. kit-ul de pornire - in valoare de 105.5 lei, care cuprinde : - un flacon sigilat, din plastic, de 250 ml cu parfum(la alegere) - 2 sticlute de cate 50 ml cu parfum(la alegere) - 1 sticluta goala de 50ml b. 20 sticlute de 10 ml cu 20 marci la alegerea ta - 110 lei c .Orice comanda de minim 100 ron la alegere.

Intri la PRODUSE iti alegi codurile ce le doresti dupa care intri pe formularul de COMANDA ,completezi cu atentie datele deoarece se vor folosi la facturare si lansezi inscrierea.

Vei fi sunat pentru a confirma inscrierea si in 24-48 de ore primesti acasa coletul. TRANSPORTUL SPRE TINE E GRATUIT. DEOARECE TRANSPORTUL E GRATUIT COMANDA MINIMA E DE 100 RON

3. PORNESTI LA TREABA ! Toata lumea pe care o cunosti trebuie sa afle cu ce te ocupi tu si ce produse exceptionale ai. Unii iti vor deveni clienti, altii vor dori sa intre si ei in afacerea ta, iar o mica parte nu va dori nici una, nici cealalta. Acestia nu vor altceva decat sa-si planga singuri de mila si sa viseze castiguri la loto ! Sunt cei care se vaicaresc in permanenta de lipsa banilor si de preturile ridicate, dar continua sa nu faca nimic.

Cand le oferi o oportunitate, brusc nu mai au timp. Nu au timp sa o duca mai bine, insa isi fac timp pentru a o duce tot mai rau! Nu te impiedica de ei si nu incerca sa-i convingi, lasa-i si mergi mai departe ! Vorbeste de produsele tale si vinde-le (sponsorul tau te va invata cum sa faci acest lucru cat mai profesional). Castigi din vanzare bani frumosi, pe loc !

NU UITA: profitul este de 100 - 400% !
Spune-le de sansa pe care si ei o pot avea, aceea de a castiga bani frumosi, intr-o perioada in care tot mai multi sunt si vor deveni someri. Explica-le cu rabdare ce au de facut si asigura-te ca au inteles exact.

NU UITA: firma plateste pe retea 20%
din valoarea comenzii pe care o face fiecare persoana la inscriere ! -9% nivelul 1 -6% nivelul 2 -3% nivelul 3 -2% pentru extrabonus Construieste-ti o echipa cat ma numeroasa, formata din persoane inscrise direct de tine si inavata-le si pe ele sa faca acelasi lucru. NU UITA: firma incepe sa-ti plateasca bonusul pe cele 3 nivele in adancime !
Cuvinte cheie:
afacere, parfumuri, locuri de munca, refan, colaborare, job, idei de afaceri, parfumuri refan
Domenii de activitate:
COSMETICE PT INTRETINERE > importatori
IGIENA > Consumabile
IMPORTATORI > Produse profesionale de curatat si odorizat
LOCURI DE MUNCA > Oportunitati si oferte
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3361
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter