Pantofi, cizme, botine, sandale din piele femei, Baia Mare
5 punctede departajare
PRODUCATOR INCALTAMINTE DAMA

Pantofi, cizme, botine, sandale din piele…

PRODUCATOR INCALTAMINTE DAMA

Contact:
Adresa: Oituz, Nr. 2B, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0745509523
E-mail: lavi.iulia85@gmail.com
Detalii Pantofi, cizme, botine, sandale din piele femei (PRODUCATOR INCALTAMINTE DAMA)

Incaltaminte din piele pentru femei: cizme, botine, pantofi si sandale. 

Se poate comanda orice model, culoare, talpa si inaltimea tocului. tu iti poti personaliza incaltamintea din piele pe care vrei sa o porti.

Producator incaltaminte dama la comanda. Tu alegi modelul si noi iti producem incaltamintea. De cate ori nu ti-ai dorit un toc mai mic sau mai mare, sau ai agsit perechea perfecta dar totusi ai fi vrut sa aiba si platforma, sau ai fi vrut sa schimbi culoarea pantofilor.Ei bine acum ai ocazia sa iti faci incaltaminte din piele la comanda, exact dupa modelul ales de tine.

Indiferent ca vorbim de pantofi din piele, botine din piele, cizme din piele, incaltaminte din piele intoarsa sau incaltaminte din piele naturala, tu iti alegi modelul si noi producem modelul ales.

Producator incaltaminte din piele creeaza modele unicat, producem pantofi din piele moderni, dupa ultimele tendinte. Producem incaltaminte din piele pe negru sau daca esti mai indrazneata pe diferite nuante de albastru, rosii sau alte culori.

Cuvinte cheie:
incaltaminte dama, cizme piele, botine, pantofi piele dama, pantofi femei, sandale, cizme femei, incaltaminte din piele.
Domenii de activitate:
INCALTAMINTE > Confectii
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2399
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter