Panouri Radiante Infrarosu, BAIA MARE
5 punctede departajare
SC DAIS SRL

Panouri Radiante Infrarosu

SC DAIS SRL

Program de lucru:
L: 9-16, M: 9-16, M: 9-16, J: 9-16, V: 9-16, S: , D:
Contact:
Adresa: BD. UNIRII 16 ET.4 AP.16 CLADIREA CAMEREI DE COMERT SI INDUSTRIE, BAIA MARE, Maramures
Telefon: 0040744570764, 0757.747.792
Fax: 0040262219979
E-mail: gyorgyparavan@yahoo.com
Adresa web: www.incalziremoderna.ro
Detalii Panouri Radiante Infrarosu (SC DAIS SRL)
Firma Dais aduce pe piata cel mai economic sistem de incalzire. Panourile radiante SUNJOY au cucerit piata din Romania ca cel mai economic sistem de incalzire si sunt o adevarata revolutie in sistemele de incalzire. Incalzirea cu aceste panouri radiante prezinta multiple avantaje in comparatie cu celelalte sisteme existente la ora actuala in piata.

Multi sunt fascinati de acest sistem de incalzire si spun ca este sistemul de incalzire al viitorului si binenteles cel mai ieftin din piata, cele mai economice si cele mai benefice pentru corp si sanatoase sisteme de incalzire.

Cu aceste panouri radiante instalate in camera sunteti permanent la terapie si va reduceti cu pana la 50 % factura la incalzire.

Sistemul de incalzire cu radiatie infrarosie SUNJOY este fabricat in Korea si este o solutie de incalzire de inalta calitate recunoscut pe plan mondial ca fiind liderul in materie de eficienta a incalzirii. Sistemul de incalzire electric SUNJOY are un strat de turmalina care degaja ioni negativi si sunt benefici pentru organism.

Panoul radiant Sunjoy incalzeste in acelasi fel in care soarele incalzeste pamantul, prin intermediul radiatiei infrarosii (4-14 microni) intr-o forma sanatoasa, curata, naturala, economica si confortabila asigurand o temperatura uniforma in orice colt si la orice inaltime a camerei.

Avantajele incalzirii cu panourile radiante SUNJOY:

Este cel mai ieftin sistem de incalzire electric si cu un randament de 96-98% si avand un consum cu peste 50% mai mic decat orice alt sistem de incalzire electric.
Pret foarte bun in comparatie cu orice alte surse electrice de incalzire.
Avantajele încalzirii cu panouri infrarosii:

Transferul de caldura este realizat prin radiatii catre suprafete si obiecte, la fel si catre oameni, animale si plante aflate în raza lor de acoperire. Obiectele transfera caldura încet si uniform catre aerul spatiului.

Circulatia aerului rece-cald care rasuceste praful din încapere, si il plimba în mod continuu este foarte redusa deoarece curentii de aer sunt minimi. . Caldura este disipata uniform în planul vertical, cu diferenta minima. Astfel, într-o camera de înaltime medie, diferenta de temperatura dintre tavan si pardoseala este de numai 1-2 C. La sistemele clasice aceasta diferenta poate ajunge la 8-10C. Nu influenteaza alte proprietati ale aerului încalzit (de exemplu continutul de vapori).
Poate fi controlat si programat chiar si în fiecare încapere conform cerintelor utilizatorului si a destinatiei spatiului de încalzit.

Functioneaza fara zgomote, poate fi comandat chiar si prin telefon, nu necesita supraveghere si întretinere, nu are produs de combustie, astfel nu apare pericol de intoxicare. Datorita instalarii panourilor pe tavan, poate fi instalat rapid, simplu si nu necesita spargerea cladirii.
Nu necesita pregatire la iarna.
Nu genereaza electrosmog. Elementul încalzitor este o sarcina ohmica, temperatura nominala este atinsa dupa conectarea elementului la sistemul de 230V. În comparatie cu alte dispozitive electrice si electronice, generarea electrosmogului este minima.
Ajuta la uscarea peretilor. Razele infrarosii încalzesc peretii. Daca temperatura peretilor este mai ridicata decât temperatura aerului ambiant, umiditatea nu se condenseaza pe pereti. Astfel previne formarea mucegaiului.

Eficienta
Încalzirea cu ajutorul panourilor infrarosii este foarte eficienta datorita urmatoarelor proprietati: Trasfer termic maxim cu radialii.
În timp ce la sistemele de încalzire clasice se încalzesc mase mari (pardoseala, apa din calorifere, conducte, cazane), la infrapanoul electric constanta de timp (timpul de încalzire) este de maxim 900 secunde. Temperatura de suprafata ridicata a panoului (max. 100 C°, pentru ca fiind montat pe tavan, oamenii nu au acces la ele ) furnizeaza rezerve suficiente pentru asigurarea temperaturii spatiului.

Reglaj precis:
Automatizarile existente asigura reglarea separata a temperaturii în fiecare încapere, independent de temperatura externa. Astfel, sistemul complet este foarte sensibil, rapid, si economiseste energia electrica fara interventie umana pe durata întregului sezon de încalzire.
Panouri montate pe tavan la o distanta uniforma:
Cu ajutorul panourilor distribute uniform pe tavan, disiparea termica este maxima. Astfel, nu apar asanumitele „trepte de caldura” adica nu avem senzatia ca într-o anumita parte a încaperii ne este cald, iar în alta parte ne este frig.

Economisirea energiei:

Reflectarea razelor infrarosii emise de panouri de pe pereti, mobila, etc asigura senzatie de comfort placut chiar la o temperatura mai scazuta cu 2-4 C° în comparatie cu sisteme de încalzire clasice. Tencuiala se incalzeste, iar temperatura produsa nu iese prin ferestre, astfel obtinându-se un plus de economisire.
Puterea scazuta a unor panouri si împartirea uniforma a acestora, fac posibila ca puterea instalata sa fie cu 80% mai mica in comparatie cu sistemele clasice. Obtinerea rapida a puterii maxime (constanta de timp 20-30 minute ) asigura posibilitatea unor reglari mai precise la temperaturi mai scazute.
Economisirea cu panourile infrarosii este de 30%, iar în perioada de trecere (toamna, primavara) ajunge la 60% în comparatie cu sistemele clasice de încalzire electrica.

Este economic pentru ca:

* sunt montate uniform pe tavan placi de mica putere
* încalzeste cu raze infrarosii, senzatia de comfort fiind mai ridicata
* control calitativ si precis
* foloseste doar atâta energie cât e neaparat necesar
În cazul unor încalziri locale, ca banci în biserica, hale industriale, birouri unde panourile sunt îndreptate direct la spatele, picioarele oamenilor, economisirea de energie este mult mai ridicata. Exista automatizari programabile pentru o saptamâna cu opt canale, adica se pot controla independent opt sau mai multe încaperi.

Cu instalatii clasice (diferenta de 8C°)
Cu Panouri INFRAROSU (diferenta de 2C°)
Efecte benefice cu panouri radiante infrarosu

- Previne si amelioreaza hipertensiunea
- Imbunatateste circulatia sanguina
- Puternic efect anticancerigen
- Ameliorarea durerilor reumatice
- Previne si amelioreaza astmul si diverse alergii
- Intareste sistemul imunitar
- Efect antidepresiv, imbunatateste somnul
- Usureaza respiratia, amelioreaza si chiar poate elimina sforaitul
- Previne aparitia diverselor boli geriatrice, incetineste efectul de imbatranire
Efect antibacterian
– Elimina virusii, microbii, bacteriile in proportie de 99% ! Elimina igrasia, fumul de tigara, praful si mirosurile neplacute Nu produce gaze toxice (CO si CO2), nu consuma oxigen, nu produce deloc curenti de aer
Nu prezinta niciun risc de incendiu, explozie, asfixiere, electrocutare sau alte accidente
Montaj simplu si rapid (fara santier si mizerie) pe perete sau tavan – reteaua de 220V a casei.
Nu necesita service, intretinere, consumabile, filtre, curatat de calcar, tevi de apa, etc.
Omologate de catre cele mai importante institutii de profil din lume.
Termen de garantie la panouri radiante SUNJOY este de 10 ani, durata de viata peste 20 ani.
Cuvinte cheie:
panouri radiante infrarosu, surse electrice incalzire, surse economice de incalzire, incalzire ieftina, incalzire moderna, incalzire ecologica, radiatoare electrice, panouri radiante sunjoy, solutii incalzire locuinta, sistem economic
Domenii de activitate:
APARATURA > electrica
AUTOMATIZARI > Lucrari in instalatii electrice
COMERT > Instalatii termice si sanitare
CONSTRUCTII > Panouri solare
CONSULTANTA > Amenajari interior si exterior
DISTRIBUITORI > Instalatii termice si sanitare
DISTRIBUITORI > Materiale electrice
ELECTRICE
ENERGIE ELECTRICA
ENERGIE TERMICA
ENERGIE TERMICA > Panouri solare
INSTALATII INCALZIRE > Panouri solare
MATERIALE CONSTRUCTII > Amenajari, finisaje
MATERIALE ELECTRICE > Echipamente automatizari
PROIECTARE > instalatii electrice
PROIECTARE INSTALATII TERMICE
PROIECTARE SI EXECUTIE > Instalatii electrice
RADIATOARE
SERVICE > Electronice si electrocasnice
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3041
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter