Online Shop SRL, Piatra Neamt
0 punctede departajare

Online Shop SRL

Online Shop SRL

Contact:
Adresa: Bd.General Dascalescu, Bl.T1, Piatra Neamt, Piatra Neamt, Neamt
Telefon: 0744517963
Fax: 0333401141
Detalii Online Shop SRL (Online Shop SRL)
Solutia completa pentru noile radare ale Politiei. Statiile radio de la Midland folosesc cele mai performante tehnologii. Statia radio CB reprezinta o solutie 99% functionala impotriva noilor radare.

Statiile radio Midland sunt utile in cazul utilizarii in trafic, atat pe autoturisme cat si pentru camioane, tir pentru aflarea informatiilor legate de blocaje, controale, accidente, etc.

ONLINESHOP SRL este cel mai mare importator oficial in Romania la statiile radio camioane, dar si in domeniul statiilor PMR, LPD si profesionale cu livrare in toata tara, inclusiv Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Neamt, Bacau. Midland reprezinta o marca de succes avand o calitate superioara celorlalte marci de pe piata.

Produse comercializate:
- camere video
- sisteme de urmarire prin gps
- detectoare de gaz
- produse pentru casa ta
- reportofon, sisteme de inregistrare
- senzor parcare
- detectoare de alcool
- interfoane video si yale.

Produse: statii radio, statii radio Midland, statii radio TTi, statii radio Maxon. Antene Midland, ML145, Alan S9, antene mici C593.01 de 70 cm, picco 70C, Funk 90, antene Sirio, antene PNI.
Modele recomandate: Alan 52, Alan 42, Alan 100 Plus B, Alan 78 Plus B, Alan 48 Plus, Alan 248 XL si de la TTi, TCB-1000, TCB-550, TCB-660, TCB-771, TCB-881, TCB-1100, TCB-775, TCB-880H si de la Maxon, Maxon CM10, Maxon CM70, Maxon S1.
Noutati: Media playere HDMI 1080p, navigatii dedicate cu GPS si TV, xenoane auto, senzori de parcare, faruri si stopuri, camere de supraveghere video.

Toate produsele sunt din import, noi, sigilate. Magazin online de statii radio.
Pentru distribuitori, magazine, service-uri, parcuri de masini etc, se pot obtine reduceri, toate aparatele au garantie de 24 luni.

Marci inregistrate Midland si TTi. Va rugam sa ne contactati daca doriti sa le folositi pe internet. Reduceri mari pentru comenzi peste 10 buc. la toate produsele.

Preturile sunt finale cu TVA inclus, acum printre cele mai mici din Romania. Toate produsele urmatoare sunt in stoc. Schimbam linkuri reciproce cu PR>4. Se acorda discount foarte mare pt. clientii care creaza link catre noi. Cereti cod pe e-mail.

Cuvinte cheie:
importator oficial pe romania la statiile midland si tti in romania, oferim solutii de comunicare radio atat pentru camioane, autoturisme cat si pent
Domenii de activitate:
AUTO > Comert piese si accesorii
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2440
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter