Muzica nunta Baia Mare, Baia Mare
2 punctede departajare
SC Radioton SRL

Muzica nunta Baia Mare

SC Radioton SRL

Contact:
Adresa: Oituz, bl.2B, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0742-013131
Fax: 0262
E-mail: alex.radioton@yahoo.com
Detalii Muzica nunta Baia Mare (SC Radioton SRL)
Formatia Melody din Baia Mare


Suntem o formatie cu traditie in muzica populara si usoara pentru pentru nunti, botezuri, petreceri si diferite alte evenimente speciale din viata dumneavoastra . Suntem siguri ca programul muzical oferit de noi da tonul petreceri si ramaneti cu amintiri de neuitat. Programul nostru muzical este LIVE, iar pauzele sunt acoperite cu muzica pe calculator la cerere.
Nunta in Maramures este plina de traditii si obiceiuri, dar cel mai important lucru la o nunta este muzica .
Formatia Melody va ofera o muzica de calitate pentru un evenimet special.
Cantam toatele genurile de muzica pentru nunta cum ar fi: muzica populara, muzica de petrecere, muzica lautareasca, muzica usoara, cafe concert, tangouri, valsuri, muzica usoara internationala, manele, etc. Oferim la cerere foto - video pentru nunta dumneavoastra ca si imaginea sa fie un album de neuitat. Alaturi de noi veti avea o nunta perfecta, dar si o nunta ca in povesti. De fiecare data facem show si dovada este ca suntem solicitati in in toata tara. Prezenta formatiei Melody face diferenta la nunta dumneavoastra cu instrumentisti de mare clasa si mai ales prin diversitatea muzicala oferita de solisti.
Cantam la petreceri private si alte tipuri de evenimente, punand la dispozitia dumneavoastra un repertoriu variat de unde puteti alege melodii pe care oricand le ascultati cu placere la o nunta, petrecere privata sau botez.

Oferim sonorizari pentru: biserici, sali de conferinta, amfiteatru, majorate, banchete si cu ocazia diferitelor evenimente.
Cuvinte cheie:
muzica pentru nunta baia mare, muzica pentru evenimente speciale, sonorizari pentru biserici maramures, solisti din maramures, reparatii tv baia mare, sonorizari pentru scoli, sisteme audio video anfiteatru, formatia melody, muzica din maramures, formatie de muzica populara baia mare, lautari,
Domenii de activitate:
NUNTI > muzica, video, foto, staroste, decoratiuni
RADIO TV > Reparatii
REPARATII > Electronice si electrocasnice
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3654
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter