Mobilier la comanda, Bucuresti
0 punctede departajare

Mobilier la comanda

Mobilapegustultau.ro - Mobila la comanda in Bucuresti

Program de lucru:
L: 9.00-18.00, M: 9.00-18.00, M: 9.00-18.00, J: 9.00-18.00, V: 9.00-18.00, S: 9.00-12.00, D: inchis
Contact:
Adresa: Hobita 8, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0728072401
Detalii Mobilier la comanda (Mobilapegustultau.ro - Mobila la comanda in Bucuresti)
Executam mobila la comanda in Bucuresti la preturi accesibile si calitate superioara - atat finisaje cat si accesorii. mobilierul este executat din pal melaminat si mdf infoliat mat si lucios intr-o paleta variata de culori si este personalizat in functie de spatiul, preferintele si necesitatile clientului.
Iti materializam proiectele personalizate pe care le optimizam tehnic si functional, astfel incat sa fii mandru de propria-ti conceptie, dar si incantat(a) de confortul obtinut. Pentru asta, la Mobilapegustultau.ro iti putem executa orice tip de mobila la comanda pentru casa ta: mobila bucatarie, mobila living, mobila dormitor, mobila dormitoare (camere) tineret, mobila dormitoare copii, paturi rabatabile, dulap cu usi glisante, mobila hol.
Pentru toate tipurile de mobilier la comanda pe care le executam la Mobilapegustultau.ro - bucatarii, dormitoare copii si tineret, living-uri, dormitoare - folosim numai accesorii de calitate care reprezinta inima acestora, de aceea orice rabat de la standardul de calitate scurteaza viata mobilierului.

Mobila bucatarie


Executam mobila bucatarie la comanda din pal melaminat, mdf si thermopal  in functie de preferintele si nevoile tale. Cu alte cuvinte, la Mobilapegustultau.ro orice proiect de mobila bucatarie poate fi personalizata astfel incat, sa raspunda rapid cerintelor, indiferent ca este vorba de savurat cafeaua de dimineata, de gatit sau servit masa cu familia.
Accesoriile inglobate in mobilier sunt de ultima generatie, ceea ce confera fiabilitatea si rezistenta necesara in timp fiecarui proiect de mobila bucatarie. Iti materializam fiecare proiect de mobilier bucatarie, astfel incat sa-ti ofere maximum de operativitate si ergonomie in bucatarie. Asteptam sa ne contactezi pentru o comanda de mobila bucatarie asa cum iti doresti!
Cuvinte cheie:
mobila, mobilier, mobila la comanda, mobilier la comanda, mobila bucatarie, mobila dormitor, mobila hol, mobila living, dulap cu usi glisante
Domenii de activitate:
AMENAJARI INTERIOARE > Mobilier spatii comerciale
MOBILA > Comert
MOBILA > La comanda
MOBILA > mese si scaune
MOBILA > Mobilier baie
MOBILA > Mobilier bar si restaurant
MOBILA > Mobilier birou (sedii de firma)
MOBILA > Mobilier bucatarie
MOBILA > Mobilier dormitor
MOBILA > Mobilier hotelier
MOBILA > Mobilier spatii comerciale
MOBILA > Mobilier sufragerie, living, biblioteci
MOBILA > Mobilier tineret
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1343
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter