Materiale constructii, Jilava
5 punctede departajare
ROMTEHNOCHIM

Materiale constructii

ROMTEHNOCHIM

Program de lucru:
L: 8-16.30, M: 8-16.30, M: 8-16.30, J: 8-16.30, V: 8-16.30, S: , D:
Contact:
Adresa: Soseaua Giurgiului nr. 288, Jilava, Ilfov
Telefon: 0724509552
Fax: 021450638
E-mail: promo@romtehnochim.ro
Adresa web: www.emex.ro
Detalii Materiale constructii (ROMTEHNOCHIM)

Experienta dobandita pentru a oferi materiale constructii pentru amenajari interioare si exterioare este incepand din anul 1993, cumulata cu mult mai indelungata experienta a specialistilor si colaboratorilor sai, a facut ca Romtehnochim, producatoare a marcilor “emex” si “neomatt” sa devina in prezent una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se in special prin calitatea incontestabila si lipsita de compromis a produselor sale, confirmata si de certificarea sistemului integrat de management al calitatii, mediului si securitatii ocupationale implementate conform ISO 9001, ISO14001 si respectiv ISO18001.

Gama de materiale constructii are multe produse oferite care acopera o plaja foarte intinsa, de la produse de uz general ca: lac alchidic pentru lemn, email, vopsea si grund alchidic, vopsea lavabila si superlavabila acrilica, silicatica sau siliconica, tencuiala decorativa structurata, pana la vopsele speciale, cum ar fi vopsea clorcauciuc de trafic sau de piscina, vopsea si pardoseala epoxidica, vopsele si pardoseli poliuretanice, lacuri epoxidice sau poliuretanice, vopsea pentru tigla si azbociment, vopsea metalizata bronz-aluminiu, vopsea antifonica, insonorizanta sau ingnifuga, vopsea hidroizolanta, etc.

Desi orientata spre relatia business to business, Romtehnochim vine in sprijinul micilor consumatori, care doresc amenajari interioare si exterioare, atat prin colaborari directe cat si prin parteneri specializati pe piata de retail.

Portofoliul de servicii include si asistenta tehnica pentru toti clientii companiei. Incercam sa fim tot mai aproape de cerintele clientilor nostri, atat prin produse si servicii de calitate, cat mai ales prin seriozitate. Suntem convinsi ca pentru amenajari interioare sau exterioare e necesar sa fie materiale de constructii de buna calitate si de aceea investim in calitatea produselor.

Principalul  obiectiv al Romtehnochim este acela de a atinge un inalt nivel de satisfactie si fidelitate din partea clientilor nostri, prin promovarea prioritara a calitatii in toate actiunile noastre, dar si prin pastrarea unor preturi sub nivelul concurentei.

Totodata incepand din anul 2009, Romtehnochim a pus la dispozitia clientilor sai un nou serviciu care vizeaza punerea in opera a produselor sale de amenajari interioare si exterioare, cu personal specializat, in vederea realizarii celor mai bune performante ale acestora.

Deasemeni, din acelasi an am demarat si aplicarea de pardoseli autonivelante, epoxidice sau poliuretanice, pe suporturi cimentice, normale sau elicopterizate.

Servicii oferite:

  • Gleturi si zidarii
  • Vopsiri interioare
  • Vopsiri exterioare
  • Aplicare tencuiala decorativa structurata
  • Aplicare vopsea texturata
  • Vopsiri cu emailuri bicomponente
  • Aplicari pardoseli epoxidice autonivelante
Cuvinte cheie:
amorsa antimucegai, amorsa economica, amorsa ieftina, amorsa lavabile, amorsare perete, antimucegai, cea mai buna vopsea lavabila, clorcauciuc anticoroziv, contra mucegai, eliminare igrasie, gleturi, grund anticoroziv, grund auto, grund de cuptor, grund cauciucat, grund clorcauciuc, grund economic, grund uscare la cuptor, grund utilaje, impotriva igrasiei, impotriva mucegaiului, impotriva ruginii, lavabila interior-exterior, masa de spaclu, pasta, pentru reparatii, prevenire igrasie, protectie anti-coroziva, protectie caroserii auto, reparatii perete, solutie antimucegai, vopsea acrilica lavabila, vopsea cauciucata, vopsea clorcauciuc pentru pardoseala, vopsea lavabila lucioasa, vopsea lavabila premium, vopsele lavabile, vopsele pardoseli, vopsire pardoseala, materiale constructii bucuresti, vopsele bucuresti, adezivi bucuresti
Domenii de activitate:
ADEZIVI
AMENAJARI INTERIOARE > Pardoseli, parchet, mochete
AMENAJARI SI FINISAJE > interioare si exterioare
COMERT > cu amanuntul
COMERT > cu materiale pt pardoseli
CONSTRUCTII
CONSTRUCTII > civile
CONSTRUCTII > industriale
CONSTRUCTII SPECIALE
CONSULTANTA > Amenajari interior si exterior
DECORATIUNI
DECORATIUNI > interioare si exterioare
DESIGN
DISTRIBUITORI > Diverse produse
DISTRIBUITORI > materiale de constructii
DISTRIBUITORI > Produse industriale
DISTRIBUITORI > Vopsele, lacuri, diluanti
DISTRIBUTIE > materiale pt pardoseli
ETANSARI
FINISAJE SI AMENAJARI > interioare si exterioare
IZOLATII
LACURI, VOPSELE, CHITURI, DILUANTI
LUCRARI DE FINISAJ > izolat,tencuit,zugravit
MATERIALE CONSTRUCTII > Amenajari, finisaje
MATERIALE DE CONSTRUCTII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2175
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter