Masaj terapeut, remodelare corporala, Baia Mare
5 punctede departajare
Erica Velker PFA

Masaj terapeut, remodelare corporala

Erica Velker PFA

Contact:
Adresa: Str. Narciselor, Nr. 1/60, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0745 639366
E-mail: ericavel61@gmail.com
Detalii Masaj terapeut, remodelare corporala (Erica Velker PFA)

Va oferim masaj terapeutic, energenic, reflexoterapie, electropunctura, remodelare corporala fara durere, detoxifiere prin picioare.

Masajul terapeutic este una dintre terapiile holistice, care trateaza individul ca pe un intreg. Masajul terapeutic – se executa pe tesuturile moi ale corpului (muschi), direct pe epiderma folosind uleiuri speciale. Un masaj bun va afecta intreaga fiinta, la toate nivelurile.Masajul terapeutic poate fi o calatorie de autodescoperire, care ne arata cum sa ne simtim mai relaxati si in armonie cu noi insine, sa simtim deplina libertate a unui corp ce se poate misca si respira in voie.

Reflexoterapia este o tehnica veche ce are stranse legaturi cu stiinta si este folosita pentru a dignostica, pentru a vindeca, si pentru a preveni boli sau afectiuni care sunt legate de un organ specific fiecarei zone care trebuie masata.Reflexoterapia reduce stresul si tulburarile glandelor endocrine. Un masaj aplicat zonei reflexogene corespunzatoare glandei tiroide poate influenta starea metabolismului, aparatului cardio vascular, cel al glandelor si cel mai important, stimuleaza functionarea sistemului nervos.

Electropunctura este o metoda terapeutica de origine chineza, ce se bazeaza pe stimularea punctelor folosite de acupunctura prin curenti specifici folosind ace-electrozi sau electrozi punctuali pe suprafata. 

Masajul  reduce tensiunea arteriala, imbunatateste circulatia, faciliteaza recupererarea dupa accidente ori rani, te ajuta sa dormi si sa te concentrezi, reduce oboseala cronica si iti ofera mia multa energie pentru a face fata situatiilor stresante.

Pentru programare sunati la 0745 639 366.

Cuvinte cheie:
masaj baia mare, remodelare corporala, întretinere corporala, reflexoterapie baia mare, detoxifiere, Masajul terapeutic,
Domenii de activitate:
MASAJ > terapeutic si de intretinere
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2531
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter