Magazin Team Sport, Oradea
0 punctede departajare

Magazin Team Sport

Team Sport - S.C. Katengros S.r.l.

Program de lucru:
L: 10-18, M: 10-18, M: 10-18, J: 10-18, V: 10-18, S: 09-13, D:
Contact:
Adresa: str, Piata 1 Decembrie nr.11, Oradea, Bihor
Telefon: 0731-357-513
Fax: 0259-411-022
Detalii Magazin Team Sport (Team Sport - S.C. Katengros S.r.l.)
Magazinul Team-Sport din Oradea distribuie de 3 ani de zile produsele a celor mai cunoscute branduri de sport din lume, ca: ADIDAS, NIKE, PUMA si este totodata reprezentantul oficial al firmei italienesti de articole sportive, ERREA, care, in ultimii ani a aratat o dezvoltare dinamica in Europa.

Magazinul Team-Sport s-a deschis in 2008 in urma unei extensii a celui mai mare magazin "teamsport" din estul Ungariei, Szertar Sport. Fiind filiala magazinului Szertar Sport din Debretin/Ungaria, care a deschis primul magazin acum 11 ani, in 2000, magazinul din Oradea are o relatie foarte stransa cu vecinii din stainatate, magazinul acela fiind situat pe 400 de mp cu zeci de mii de produse variate, si cu un depozit serios pentru a servi la timp toate cerintele clientilor.

Magazinul Team-Sport Oradea s-a hotarat, in 2011, sa deschida un magazin online, pentru a prezenta produsele clientilor lor din tara, prin intermediul internetului.

In afara de produsele prezentate pe acest magazin online, va putem indeplini orice cerinta speciala, in domeniul "teamsport": fotbal, handbal, baschet, rugby, volei si nu numai!

Ne gandim si la sporturile individuale, precum: inot, running, fitness, tenis sau tenis de masa.
Prin dezvoltarea furnizorilor nostri, in momentul de fata va putem servi si cu cele mai diferite articole sportive pentru scoli, instrumente pentru sala de gimnastica, atletism si aparate fitness.
Cuvinte cheie:
sport, articole sportive, adidas, nike, errea, ghete, echipamente, mingi, fotbal,
Domenii de activitate:
SPORT SI ARTICOLE SPORTIVE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2911
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter