Magazin Instalatii, Bistrita
3 punctede departajare

Magazin Instalatii

SC Francesca Comserv SRL

Program de lucru:
L: 9-18, M: 9-18, M: 9-18, J: 9-18, V: 9-18, S: 9-14, D:
Contact:
Adresa: Str. Garii, Nr. 30, Bistrita, Bistrita Nasaud
Telefon: 0263-234115;
Fax: 0263-234115
E-mail: francescasrl_bn@yahoo.com
Detalii Magazin Instalatii (SC Francesca Comserv SRL)
Firma Francesca Comserv are o experienta de peste 10 ani in domeniul comertului cu produse nealimentare si industriale, electrice (lustre, aspiratoare), electrocasnice, mobilier (usi interior si exterior).

Comercializam instalatii sanitare complete ce cuprind: cazi de baie, cabine dus, saune, mobilier baie, seturi baie, etc.Fie ca aveti nevoie de schimbarea unei chiuvete, de reamenajarea unei bucatarii sau dotarea completa cu instalatii sanitare a unei case sau apartament, Francesca Comserv  va sta la dispozitie.

Calitatea, profesionalismul, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta baza fundamentala a firmei noastre, astfel incat clientii nostrii sa fie multumiti de serviciile noastre, dorindu-si o colaborare ulterioara cu societatea noastra.

Oferta aspiratoare pe care firma noastra v-o pune la dispozitie este de cea mai buna calitate, contine o gama variata de modele si dispune de preturi avantajoase. Aspiratoare auto, aspiratoare cu spalare, aspiratoare cu saci sau fara saci, aspiratoare profesionale la cele mai mici preturi din Bistrita, doar la Francesca Comserv.

Firma Francesca Comserv SRL din Bistrita Nasaud va ofera instalatii electrice: instalatii de iluminat exterior, instalatii de automatizare, instalatii de impamantare, interfoane si camere video, tablouri electrice, cu sigurante automate.
Cuvinte cheie:
magazin instalatii bistrita, electrice, sanitare, feronerie, scule, firma francesca comserv srl bistrita, produse nealimentare, aspiratoare bistrita, usi interioare si uso exterioare bistrita
Domenii de activitate:
INSTALATII > termo-climo-hidro-sanitare
INSTALATII INCALZIRE > Centrale termice
MATERIALE CONSTRUCTII > Amenajari, finisaje
MATERIALE DE CONSTRUCTII > Faianta, gresie
MATERIALE DE CONSTRUCTII > adezivi, chituri, gleturi
OBIECTE SANITARE > Materiale si accesori
OBIECTE SI INSTALATII SANITARE
SCULE
SCULE DE LACATUSERIE
SCULE ELECTRICE SI ACCESORII
SCULE SI UNELTE > pentru constructii
SCULE SI UTILAJE > pentru industria lemnului
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
4471
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter