Lucrari de drumuri si poduri, Botosani
0 punctede departajare

Lucrari de drumuri si poduri

SC HIDROPLASTO SRL

Contact:
Adresa: STR. PACEA nr.96, Botosani, Botosani
Telefon: 0231/522525
Fax: 0231/522526
Detalii Lucrari de drumuri si poduri (SC HIDROPLASTO SRL)
Hidroplasto este compania specializata in lucrari complete de constructii civile , industriale si infrastructura.

Oferim sisteme de hidroizolatii, sisteme de etansare a rosturilor, sisteme pentru rosturi de dilatatie, sisteme de suporti si sisteme pentru poduri.

Hidroplasto detine toate certificarile europene si agrementele tehnice necesare, iar prin echipele specializate in Germania executa lucrari de inalta complexitate, cu garantii de pan? la 39 de ani.

Detinem depozite proprii de profile PVC marca Roplasto, depozite de profile hidroizolante , inaltatori, distantieri armatura si stalpisori pentru podgorie. Executam si lucrari de marcaje rutiere cu vopsea si termoplast.

 Hidroplasto isi duce la indeplinire intr-un ritm alert si nemtesc toate proiectele aflate in derulare. Cel mai noi
-Divizia de Constructii Civile si Industriale sunt patru malluri : Iris Mall , Grand Arena , Anchor Plaza si Mall Vitan.
-Divizia de Infrastructura-Centura Cluj-Napoca , DN6-Reabilitare Podusi si Pasaje,DN66 Hateg - Instalare profile rosturi dilatatie tip Gumba , cat si multe alte proiecte.

Calitatea si seriozitatea cu care ne-am dus la implinire toate proiectele au facut din Hidroplasto o companie puternica pe piata din Romania. Birourile deschise in Bucuresti , rapiditatea livrarilor , precum si combinatia calitate pret au adus companiei proiecte importante de valoare mare pentru portofoliul firmei.
Cuvinte cheie:
reprezentant in romania al concernului german besagroup, solutii si tehnologii in constructii, cladiri, statii de epurare, constructiilor civile, industriale si infrastructura, industriei mobilei, auto, maselor plastice, hidroizolatii, sisteme complete de etansare a rosturilor,
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2321
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter