Lubrifianti Auto Metabond, SLATINA
0 punctede departajare

Lubrifianti Auto Metabond

SC CONSILIER TOTAL SRL

Contact:
Adresa: CAZARMII,35, SLATINA, Olt
Telefon: 076311555
Detalii Lubrifianti Auto Metabond (SC CONSILIER TOTAL SRL)

Colaborator metabond cod partener: ro 3809

25% din energia lumii se pierde prin frecare! incredibil! În fiecare moment creste cantitatea de energie folosita si implicit creste si cantitatea de energie ce se pierde. Ce putem face? Sa scadem frecarea! acest lucru a început sa motiveze cercetatorii lumii întregi înca din anii 1950. Au conceput prima generatie a solutiilor pentru reducerea frecarii prin care au obtinut un strat cu depunere pe metale foarte netede.


A doua generatie au fost aditivele de uleiuri.

A treia generatie este alcatuit de produsele Metabond. Este un produs, care datorita proprietatilor sale exceptionale înnobileaza suprafetele metalice în contact, expuse frecarii, dar nu modifica calitatea fizico-chimica a uleiului. Deci nu este un aditiv, ci un produs cu totul nou, ceea ce numim: înnobilator de suprafete. Metabond sub presiune si temperatura inta? în reactie chimica cu metalele, înnobileaza suprafetele acestora. datorita duritatii si netezimii sale acest strat protejeaza suprafata metalelor împotriva deteriorarii chiar si în conditii de solicitare extrema. Asigura lubrifiantilor conditii ideale de ungere. Suprafetele în contact datorita netezimii lor se pot separa usor cu ajutorul unui film omogen si va scadea considerabil frecarea între aceste suprtafete. Calitatile sale ecologice sunt probate de foarte multe teste.

Pentru comercializarea produselor metabond am înfiintat reteaua de distributie Metabond care în doua tari în exclusivitate lucreaza cu mai mult de 6000 de colaboratori. Colaboratorii nostri isi executa activitatea ca persoane juridice de sine statatoare, iar dupa prestatiile lor îsi încaseaza lunar comisioanele calculate pe baza tabelului de cariera care a fost alcatuit conform regulilor multi level marketing (mlm). Numarul colaboratorilor creste continuu, în Ungaria Metabond Ungaria s.r.l. lucreaza cu aproape 20 de depozite în afara de cele doua depozite centrale, iar în Romania aprovizionarea este asigurata de s.c. Metabond Romania s.r.l. prin mai mult de 26 de depozite de sine statatoare. daca dvs. va decideti sa cumparati un produs metabond, nu veti fi doar proprietarul unui înnobilator de suprafete. Veti beneficia de prestatiile oferite de colaboratorii retelei de distributie Metabond: suport tehnic cazual, deservire, predarea informatiilor, posibilitati fantastice.

Protejati mediul înconjurator, bucurati-va de avantajele oferite de produsele noastre si posibilitatile de afacere asigurate!

Un agent de înnobilare a suprafetelor metalice cu efect exceptional de reducerea frecarii. Indicat motoarelor noi, in special cele pe benzina, adaugat uleiurilor prescrise de producatorul motoarelor. Indicat oriunde este necesara reducerea frecarii.

Sub actiunea presiunii si temperaturii, Metabond m intra în reactie chimica cu metalele, formand la suprafetele expuse solicitarilor un strat molecular, care are efectul unui „ecran protector”. Datorita duritatii si netezimii sale extraordinare acest strat protejeaza suprafata metalica prevenind defectiunile, deteriorarile care s-ar produce datorit? frecarii, chiar si în cazul solicitarilor extreme, deoarece asigur? lubrifiantilor conditii ideale de ungere. Reduce în mod spectaculos frecarea interioara a masinilor (min 60%). Motoarele vor consuma cantitati mai reduse de carburanti (aceeasi putere este obtinuta printr-un consum mai mic de energie), ceea cu duce la o economie anuala însemnata; totodata se mareste perioada dintre revizii, reconditionari; se reduc cheltuielile de întretinere.

Datorita reducerii frecarii, motoarele vor functiona la o temperatura mai scazuta, cu zgomot mai redus si cu caracteristici dinamice mai bune. Folosind în utilaje noi de la început, durata de viata a masinilor se poate tripla. Se elimina problemele pornirii la rece, motoarele sunt protejate de efectele negative ale functionarii la rece, fara ungere efectul protector nu este influen?at de temperatura. Se amesteca cu orice tip de lubrifiant, cu vaseline si uleiuri sintetice si minerale. Datorita reducerii frecarii, vâscozitatea uleiului se pastreaza pe o perioada mai lunga, se mareste intervalul dintre schimburile obligatorii de ulei, astfel se protejeaza mediul. Reduce la minim colmatarea uleiurilor cu produse de ardere si impuritati metalice si cu minim 20-30% emisia de gaze toxice (co). La folosirea adecvata a produsului se garanteaza ca nu se produce nici o deformare, deteriorare daunatoare, deci nu apare nici un dezavantaj în urma utilizarii produsului!

domeniile de utilizare:

Motoarele fara uzuri în patru timpi, pe benzina, diesel sau turbo, cutii de viteze (cu exceptia celor automate), transmisii, diferentiale, în domenii foarte variate ale industriei cum ar fi de exemplu transportul feroviar, naval si aerian, centrale electrice, masini de cusut; sisteme de actionare etc.

mod de folosire:

Utilizarea lui nu necesita calificare si folosirea unor unelte speciale. Se adauga direct la lubrifiant în proportie de 5-10% (la un litru de ulei 50 ml metabond m), în ulei nou, la schimb de ulei. Nu se va aplica numai o singura data. Se recomanda folosirea lui la fiecare schimb de ulei, iar la al doilea deja doar în proportie de 2,5%.
atentie:

Pentru evitarea scurgerilor din utilaje, a nu se folosi în motoare uzate. A se evita contactul cu surse de foc. A se evita contactul cu suprafete vopsite sau lacuite.

Ambalaj: 250 ml, 5 litri

Cuvinte cheie:
ulei motor, aditivi motorina, aditivi benzina, tratament motor, produse metabond, ulei motor sisntetic de ultima generatie, vaselina, produse intretinere auto, afaceri mlm
Domenii de activitate:
ABONAMENTE > Ziare, reviste, publicatii
AFACERI > Consultanta firme
LUBRIFIANTI
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2018
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter