Instrumente productie publicitara, Bucuresti
0 punctede departajare

Instrumente productie publicitara

Sc Z Spot Media SRL

Program de lucru:
L: 9-17, M: 9-17, M: 9-17, J: 9-17, V: 9-17, S: 9-17, D: 9-17
Contact:
Adresa: Str. Drumul Belsugului Nr. 100B, Sector 6 - (zona Pacii, Militari), Bucuresti, 062392, ROMANIA, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0771 638 100
Fax: 021 404 3368
Detalii Instrumente productie publicitara (Sc Z Spot Media SRL)

Firma Z Spot Media S.R.L. este infiintata in 2003 si este constituita dintr-o echipa tanara, dinamica si dedicata. Suntem specializati in solutii profesionale format mare si pentru productia publicitara:

- echipamente, software, consultanta, consumabile, media, cutter plottere, scannere de carte, etc.

Ne puteti gasi in permanenta la sediul nostru din Bucuresti sau venim noi la dumneavoastra oricand aveti nevoie, atat in plan local cat si national. Lucram deasemenea si cu importanti reseleri de pe piata din Romania..

Solutii profesionale de format mare si productie publicitara Import si distributie. Inca de la inceput ne-am implicat pe piata de echipamente format mare, o piata in continua dezvoltare, cu cerinte specifice si utilizatori exigenti.

Ne-am extins si catre echipamente destinate industriei publicitare: imprimante outdoor solvent, cutter-plottere, prese termice, laminatoare, software RIP, taiere.

Pentru toate solutiile furnizate asiguram servicii complete, incluzand transport, instalare, montaj, instruire personal, service in garantie cat si in perioada de post-garantie.

Echipamentele sunt vandute si prin reteaua noastra de dealeri locali. Suntem distribuitorul autorizat in Romania al COLORTRAC Ltd., prestigios producator britanic al scannerelor de format mare SmartLF - A1, A0, A0/E, B0.

Colortrac este singurul producator ce ofera atat tehnologia de scanare CIS (viteza si fiabilitate la un pret redus pentru piata CAD) cat si tehnologia CCD (performante si precizie maxima in scanare) iar produsele sale din gamele Cx40, Gx25, Gx42, au obtinut deja recunoasterea utilizatorilor din Romania.

Am incheiat in 2007 un parteneriat cu renumitul producator francez de scannere pentru carti i2s (Innovative Imagining Solutions) pentru distributia scannerelor CopiBook (format 2xA3) si a gamei de scanere flatbed DigiBook A1 si A0.

Incepand din 2007 suntem unic importator in Romania al produselor Rigoli (Italia): masini de pliat/impaturit documente si trimere manuale sau electrice. Masinile de pliat (folding machines) Rigoli acopera atat gama off-line (modele mai simple cu sau fara cross-folder) cat si complexele modele on-line (compatibile HP, KIP, etc).

Prese termice SpotLine pentru tricouri, cani, sepci Imprimante VISTA cu solvent si ecosolvent pentru out-door/publicitate; Cutter-plottere Rabbit (gama semiprofesionala) si Copam (gama profesionala); Laminatoare ICO si Beauty; Software signmaking ArtCut; Solutii vectorizare si RIP

Incercam sa fim mai buni si apreciem orice sugestie din partea dumneavoastra care ne poate ajuta in eforturile noastre.

Va multumim pentru increderea acordata si va stam intotdeauna la dispozitie. Stocuri permanente de echipamente si solutii format mare, consumabile, media. Consultanta si suport in alegerea echipamentului optim pentru nevoile Dvs, luand in considerare nu doar bugetul cat si volumele de lucru. Servicii prompte si de calitate. Instruire pentru utilizatorii echipamentelor. Suport tehnic asigurat de specialistii nostri. Oferta avantajoasa de consumabile.

Cuvinte cheie:
scanere a0 colortrac, imprimante canon a1, plottere hp a0, scannere digitizare carte, cutter-plottere, printere outdoor, prese termice, presa insigne, folie autocolant, masina pliat
Domenii de activitate:
COMPUTERE CALCULATOARE
CUTTING PLOTTERE
DISTRIBUITORI > Calculatoare, accesorii IT
DISTRIBUITORI > Cutting plottere
DISTRIBUITORI > Hartie autoadeziva
ECHIPAMENTE IT > Calculatoare, accesorii
IMPRIMARI > format A0
IMPRIMERIE > pe autocolant
IMPRIMERIE > pe suport textil
INSIGNE SI EMBLEME > Producatori
INTERNET > Web design
MASS MEDIA > Presa si publicatii
PUBLICITATE
PUBLICITATE > Agentii
PUBLICITATE > Internet
PUBLICITATE > Materiale promotionale
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1298
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter