Instalatii ventilatie, Constanta
0 punctede departajare

Instalatii ventilatie

Ideal Standard S.R.L.

Contact:
Adresa: bd. Aurel Vlaicu 144, Constanta, Constanta
Telefon: 0241612495
Fax: 0241612496
Detalii Instalatii ventilatie (Ideal Standard S.R.L.)
Ideal Standard este o companie privata cu capital romanesc care si-a castigat o certa reputatie intre firmele distribuitoare de echipamente si solutii de automatizari si climatizare printr-o constanta orientare spre client si calitate. Societatea noastra are ca obiectiv dezvoltarea de servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale, bazate pe tehnologii avansate.

Ideal Standard, importator, distribuitor autorizat si reprezentant a unor importanti producatori de echipamente, ofera in cadrul solutiilor propuse, echipamente de climatizare, ventilatie, incalzire si tratare aer. Toate echipamentele sunt insotite de avize si standarde de conformitate din tarile de origine, precum si de avize si standarde europene si internationale.

Dispunem de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor nostrii, firme specializate in instalari, produse si servicii de calitate, garantie, suport tehnic. In acest sens specialistii companiei vor pune un accent deosebit pe consultanta tehnica, pentru alegerea celei mai bune solutii tehnologice si pe ofertarea sistemelor sub forma de pachete in functie de natura si marimea obiectivului.

Va oferim urmatoarele produse:
  • Instalatii ventilatie
  • Instalatii climatizare
  • Echipamente forare
Cuvinte cheie:
instalatii de climatizare, ventilatie si tratare aer
Domenii de activitate:
INSTALATII VENTILATIE SI CLIMATIZARE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1469
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter