INSTALATII TERMICE SI SANITARE, PITESTI
1 punctde departajare
S.C. PROINSTAL PIPE S.R.L.

INSTALATII TERMICE SI SANITARE

S.C. PROINSTAL PIPE S.R.L.

Contact:
Adresa: STR. BUCURESTI-PITESTI, NR.72A, PITESTI, Arges
Telefon: 0248 223403
Fax: 0248 223403 INTERIOR 22
E-mail: office@proinstalpipe.ro
Adresa web: www.proinstalpipe.ro
Detalii INSTALATII TERMICE SI SANITARE (S.C. PROINSTAL PIPE S.R.L.)
PROINSTAL PIPE SRL este o societate cu capital integral privat si are ca obiect de activitate comertul si executia instalatiilor termice, sanitare, a sistemelor de climatizare si ventilatie, precum si activitati de proiectare pentru instalatii termice si sanitare si un departament de service.

Suntem o companie care activeaza in domeniul instalatiilor din 1999 si care are un portofoliu impresionant de clienti si lucrari executate in 12 ani de experienta.

De-a lungul celor 12 ani de functionare, am reusit sa acumulam multa experienta, in prezent fiind capabili sa oferim clientilor si partenerilor nostri, cele mai bune produse de pe piata precum si cele mai bune servicii garantate si de pregatirea profesionala a personalului angajat.

Datorita legaturilor stabile si directe de peste 12 ani cu producatori si importatori importanti din Romania, Proinstal Pipe  ofera, din depozitul de la Stefanesti (Arges), materiale de instalatii pentru urmatoarele domenii:
  • instalatii complete pentru incalzire si apa calda,  
  • climatizari si ventilatii,
  • alimentari cu apa, 
  • canalizari  
  • energii neconventionale.

De asemenea, PROINSTAL PIPE SRL asigura activitati de service autorizat prin pentru intreaga gama de produse comercializata, fiind autorizata ISCIR pentru montajul, punerea in functiune, verificare tehnica periodica si service pentru echipamente de incalzire si apa calda, cu puteri de pana la 15.000KW conform PTA1 si PTC9.

Incepand cu anul 2006, PROINSTAL PIPE S.R.L. a reusit implementarea standardelor de calitate ISO (SR EN ISO9001, SR EN 14001, SR EN 18001), lucru care vine ca o atestare in plus a serviciilor oferite de compania noastra, precum si a nivelului de intelegere si de rezolvare a diverselor probleme care apar in procesul de proiectare si executie a instalatiilor termice si sanitare.

Reusim sa fim in permanenta la curent cu cele mai noi solutii aparute in domeniul in care activam, prin colaborarea si schimbul de experienta cu principalii nostri furnizori de materiale, dar si prin studierea exacta a fenomenelor petrecute in procesul de executie, indraznind de multe ori sa aplicam solutii ingineresti care se dovedesc a fi noi si fiabile.
Cuvinte cheie:
comert pitesti, proiectare ieftina pitesti, comert materiale pentru instalatii termice si sanitare pitesti, service centrale termice ieftine pitesti, montaj ieftin pitesti, centrale termice ieftine pitesti, atmos pitesti
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1738
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter