Instalatii electrice, Baia Mare
0 punctede departajare

Instalatii electrice

ENKIDU ELECTRIC

Contact:
Adresa: str. Vasile Alecsandri, nr. 72A, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0262-228298, 0747-026515, 0741-263008
Fax: 0362-814498
Detalii Instalatii electrice (ENKIDU ELECTRIC)
Enkidu este o forta tanara si energica in domeniul comercializarii de materiale electrice industriale si civile.

Caracterul dinamic al pietei de constructii din Romania impune o selectie atenta de materiale si echipamente necesare instalatiilor electrice. De aceea, Enkidu Electric, printr-o gama variata de produse care satisfac cerintele unei piete complexe, imbina solutiile clasice cu cele moderne.

Enkidu Electric nu se adreseaza insa doar electricienilor si firmelor din domeniu, ci si celor care doresc sa achizitioneze produse de calitate garantate, la preturi accesibile. Fie ca e vorba de echipamente electrice (distributie medie si joasa tensiune), fie de instalatiile complete necesare dupa bransamente, de corpuri de iluminat ori de materiale electrice utilizate in constructii, Enkidu Electric pare sa fie, la ora asta, solutia ideala.

Societatea are in portofoliu marci consacrate in intreaga lume, cum ar fi Moeller, Schneider, Legrand, Gewiss, Elba etc.

Noi oferim solutia ideala pentru cei care investesc cu cap in constructiile pe care le ridica. Principiile care stau la baza functionarii firmei noastre sunt calitatea materialelor, promptitudinea serviciilor si dorinta de a gasi solutii potrivite tuturor provocarilor ce apar in domeniul instalatiilor electrice.

Cabluri, instalatii, automatizari tablouri electrice, retele de joasa tensiune, corpuri de iluminat, intrerupatoare cu protective pentru motoare, variatoare de tensiune, Dozele de pardoseala, doze pentru planseu din beton, materialele electrice civile, sunt cateva din produsele pe care Enkidu Electric vi le pune la dispozitie.
Cuvinte cheie:
Cabluri, instalatii, automatizari tablouri electrice, retele de joasa tensiune, corpuri de iluminat, intrerupatoare cu protective pentru motoare, variatoare de tensiune, Dozele de pardoseala, doze pentru planseu din beton, materialele electrice civile, consultanta instalatii electrice, Moeller, Legrand, Niedax, Gewiss, Philips, materiale electrice industriale, materiale electrice, OSRAM, ELBA, VORTICE, KOPOS, INGESCO, UNIVOLT, ARELUX, KLAUKE, CELLPACK, BRILUX
Domenii de activitate:
AUTOMATIZARI > Lucrari in instalatii electrice
ECHIPAMENTE ELECTRICE > Distributie medie si joasa tensiune
ELECTRICE
ELECTRICE > Instalatii complete dupa bransamente
ELECTRICE > Retele de joasa, medie si inalta tensiune
ILUMINAT > Corpuri de iluminat
MATERIALE ELECTRICE > Echipamente automatizari
MATERIALE ELECTRICE > pentru actionari si distributie energie
MATERIALE ELECTRICE > pentru constructii
SCULE ELECTRICE SI ACCESORII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1332
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter