Infiintari firme, GALATI
0 punctede departajare

Infiintari firme

PRIMA CONSULT PAB SRL

Contact:
Adresa: STR. PORTULUI NR.25, BLOC SIRET PARTER, GALATI, Galati
Telefon: 0741498658
Detalii Infiintari firme (PRIMA CONSULT PAB SRL)

Cabinetul nostru de consultanta juridica functioneaza inca de la inceputul anilor 90,fiind recunoscut pentru abordarea practica si creativa a problemelor din domeniul dreptului comercial intalnita de catre clientii nostri.

Suntem o echipa dinamica cu un angajament unificat de a oferi cel mai inalt nivel de servicii, consultanta juridica de calitate, inovatii si creativitate de partea clientilor.

Indelungul a peste 20 de ani de experienta, lovindu-ne de modificarile si completarile legii nr. 31/1990 am acumulat experienta in tot ceea ce inseamna asistenta in materie de infiintari societati comerciale indiferent de forma juridica pe care o imbraca acestea(srl, sa, ii, if, pfa) precum si orice alte modifari care se pot aduce actelor constitutive ale unei societati comerciale(srl), societati pe actiuni(sa), etc, de la infiintare si pana la radierea din registrul comertului.

Datorita miilor de clienti care ne-au calcat pragul acestor ani principiul care ne calauzeste in activitatea pe care o desfasuram este acela de a acorda clientilor nostri servicii de calitate complete si prompte bazate pe incredere, profesionalism, respect reciproc si mai ales confidentialitate.

Pentru ca stim ca inceputul unei afaceri poate fi extrem de costisitor va oferim servicii la preturi fara concurenta.

Juristii nostri vor concepe si vor completa formularele necesare infiintarii societatii(srl,sa,ii ,if, pfa) pentru a micsora durata inregistrarii si pentru a va ajuta sa depasiti birocratia din Romania.

- redactam si procesam toate actele si documentele necesare pentru semnat(act constitutiv, declaratii, contract de comodat etc)

- pregatirea dosarului pentru depunerea la registrul comertului(completam cererea de inregistrare, fisa vector fiscal, declaratii pentru aytorizarea activitatii)

- depunem si sustinem dosarul la o.n.r.c.

- ridicam certificatul de inregistrare a societatii si va predam actele firmei

- redactarea de hotarari ale adunarilor generale

- inregistrarea de reprezentante

- suspendari activitati

- infiintare punct de lucru

- recodificari cod caen (337/2007 rev, 2)

- fuziuni

- dizolvari

- lichidari

- radieri

- modificare capital social

- schimbare/prelungire sediu social

- completare obiect de activitate

- cesiuni parti sociale

- numire, eliberare, prelungire, limitatre a mandatului de administrator

- suspendarea,reluare activitate

- schimbare forma juridica

- actualizare date asociati.

Cuvinte cheie:
infiintari firme, srl, pfa, sa, ii, if, modificari acte, consultanta juridica, infiintari societati comerciale, act constitutiv, declaratii, contract de comodat , firma dizolvari societati comerciale, firma lichidari societati comerciale, modificare capital social
Domenii de activitate:
AFACERI > Consultanta si intermedieri
AFACERI > Infiintari firme
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
3431
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter