Industria Alimentara, Botosani
0 punctede departajare

Industria Alimentara

Samcom As Srl

Contact:
Adresa: Calea Nationala, 144, Botosani, Botosani
Telefon: 0728317733
Fax: 0231534222
Detalii Industria Alimentara (Samcom As Srl)

SC SAMCOM AS S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 ca urmare a dorintei de a comercializa cea mai buna carne din Romania.

Corectitudinea, seriozitatea,  munca, perseverenta si mai ales calitatea au facut ca volumul vanzarilor sa creasca, tot odata si portofoliul de clienti s-a largit considerabil.

In anul 2005 am hotarat externalizarea abatorizarii si achizitiei, astfel a luat nastere SC DADYCOM S.R.L. iar SAMCOM AS ramanand cu distributia la nivel national a carcasei si produselor rezultate din transare.

Sistemul ISO 22000:2005, implementat pe cele doua firme urmareste si asigura CALITATE LA CEL MAI BUN PRET FARA COMPROMIS.

Transarea si abatorizarea se fac in unitati care corespund standardelor europene, cu cele mai moderne spatii si utilaje:

  • Abatorul este de categoria A si a primit avizul celor mai de elita clienti din tara in urma inspectiilor de colaborare
  • Sala de transare are un flux tehnologic avansat care asigura produse transate de calitate si diversitate.

Gama de produse si subproduse din carne de vita si oaie este comercializata sub diferite forme de ambalare: ambalate individual, vidate (caserole vacumate), vrac (in naveta tip Euro – refrigerate sau congelate).

Fluxul continuu de abatorizare este asigurat de achizitii din tara dar si din ferma noastra proprie care a fost infiintata in anul 2006. Misiunea fermei este pentru cresterea si ingrasarea taurasilor destintati abatorizarii.

In acest scop, firma are culturi de furaje, care asigura o hrana sanatoasa si ecologica ce da savoare si gust carnii.

De asemenea, detinem parc de autoutilitare frigorifice pentru transportul marfii la clientii nostri.

Societatea dispunde de mijloace auto specializate pentru achizitionarea si transportul animalelor vii.Achizitionam bovine si ovine din ferme mixte, asociatii, institutii de cercetare si populatie.

Cuvinte cheie:
carne de vita, muschi, pulpa, rasol, cvl, turloaie, oase tubulare, burta
Domenii de activitate:
ALIMENTATIE
CARNE > Abatoare
CARNE > Comert
CARNE > Productie si distributie
COMERT > Carne si mezeluri
COMERT > cu ridicata
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2114
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter