Inchirieri Soferi, Iasi
1 punctde departajare

Inchirieri Soferi

SOFERUL NOSTRU PFA

Contact:
Adresa: Valea Lupului, (Iasi), str Rubinului nr 24, Iasi, Iasi
Telefon: 0748-620621 : 0232-248201
E-mail: contact@soferulnostru.ro
Adresa web: www.soferulnostru.ro
Detalii Inchirieri Soferi (SOFERUL NOSTRU PFA)
Motivatia noastra este sa ne impunem pe piata prin profesionalism si servicii de o calitate ireprosabila.

Personalul nostru este atent selectionat si pregatit astfel incat sa garantam un serviciu profesional. Va oferim soferi profesionisti, plata fiind stabilita pe ora.

Soferii nostri stau la dispozitia dumneavoastra 24 de ore, 7 zile pe saptamana.Soferul personal conduce in cadrul asigurarii dumneavoastra pentru a garanta ca utilizatorii sunt mereu protejati.

Vom raspunde promt la comenzile dumneavoastra in orice locatie.Suntem singurul serviciu de acest fel din zona Moldovei (sofer personal sau sofer de inchiriat). Suntem unul dintre cele mai bune servicii de soferi de inchiriat, aceasta datorandu-se soferilor nostri si a serviciului de relatii cu clientii. Soferii nostri sunt profesionisti, sunt imbracati profesional (bussiness), educati, grijulii, de incredere, cinstiti, constienti de securitate.

Soferii profesionisti care va vor insoti au fost supusi examenelor medicale, verificati din punct de vedere judiciar, testati din punct de vedere al indemanarii si capacitatii de conducere a unui autovehicul, pregatiti sa faca fata diferitelor situatii neprevazute. Nu in ultimul rand tinem cont de fostele lor locuri de munca. Recomandarile sunt un prim criteriu de selectie.
Cuvinte cheie:
inchirieri soferi, soferi de inchiriat, sofer personal, Soferii profesionisti, soferul nostru, sofer personal
Domenii de activitate:
AUTO
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1881
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter