Inchiriere toalete ecologice, Arad
0 punctede departajare

Inchiriere toalete ecologice

Toalete Eco

Contact:
Adresa: str codrului nr. 2-4, Arad, Arad
Telefon: 0748113841
Detalii Inchiriere toalete ecologice (Toalete Eco)

Firma Toalete Ecologice SRL are ca obiect principal de activitate 

  • inchirierea si igienizarea toaletelor ecologice mobile, precum si
  • inchirierea sistemelor de garduri mobile.

Ne oferim serviciile pentru diferite evenimente culturale, sportive, intruniri sau la organizarea santierelor de constructii.

Dispunem de o gama variata de toalete ecologice, produse de societati cu renume international in domeniu din Italia, Marea Britanie, Germania, Statele Unite ale Americii, avand diferite forme si culori, fabricate din material plastic rezistent, cu suprafete netede, aspectuoase, dotate cu mai multe utilitati in functie de cerintele clientului: spalator de maini, pisoar, suport pentru hartie igienica, cuier pentru haine, posibilitate de racordare la sistemul de iluminat, apa si canalizare.

Parcul auto este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru igienizarea cabinelor de toalete ecologice la standarde europene. Vidanjarea si spalarea sub presiune, precum si transportul toaletelor ecologice la locul de amplasare se efectueaza cu aceeasi utilitara.

Punem mare accent pe calitatea serviciilor de intretinere, care constau in vidanjare, igieniezare interioara si exterioara, alimentare cu apa si solutie dezinfectanta. Frecventa intretinerilor se face la intelegere cu clientul, in functie de numarul de persoane care folosesc toaleta.

Suntem flexibili la stabilirea preturilor, venim in intampinarea clientilor cu solutii reciproc avantajoase. In general pretul pentru inchiriere si intretinere se stabileste in functie de numarul de toalete ecologice inchiriate, numarul de igienizari dorite pentru intretinere, distanta la care se solicita amplasarea toaletelor.

Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie la contactele punctelor de lucru, incercand sa oferim clientilor solutiile optime pentru cererile lor.

Cuvinte cheie:
toalete ecologice inchiriere, igienizare toalete acologice, lavoare si pisoare, garduri mobile, Vidanjarea si spalarea sub presiune, Toalete Ecologice SRL
Domenii de activitate:
SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1216
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter