Importator sapun din lapte de capra, livram in toata tara
0 punctede departajare

Importator sapun din lapte de capra

SC MEZZA LUNA SRL

Contact:
Adresa: Constanta, Constanta, livram in toata tara, Constanta
Telefon: 0724128520
Detalii Importator sapun din lapte de capra (SC MEZZA LUNA SRL)

Mezza Luna SRL are sediul in Constanta si este unul din jucatorii importanti de pe piata de vanzari de produse cosmetice din Romania. Echipa SapunPRO.ro este formata din 5 tineri cu experienta in acest domeniu, dornici de a fi mereu primii intr-o piata in care concurenta este din ce in ce mai puternica.

Firma noastra este reprezentant al unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia, Serbia, SUA, etc ...; produsele importate si comercializate de noi sunt de cea mai buna calitate.

Mezza Luna SRL si-a inceput activitatea in anul 2005, pornind de la ideea de a oferi clientilor posibilitatea de a achizitiona produse cosmetice care sa se remarce printr-un raport calitate/pret foarte bun.

Avand sediul in Constanta, ne-am specializat pe importul si distributia de produse cosmetice si pentru infrumusetare.

Cautam distribuitori interesati din fiecare judet ( doctori dermatologi,cabinete medicale,magazine naturiste,farmacii,persoane fizice,etc.),pentru a distribui sapunuri naturale din lapte de capra.

Aceste minunate sapunuri din lapte de capra sunt facute numai manual fara chimicale sau parfumuri sintetice.Sunt recomandate pentru persoane cu piele sensibila, uscata sau crapata si in special pentru persoanele care sufera de psoriazis, eczema, acnee, pete, iritatii, mancarimi,etc.

Va oferim 10 sortimente de sapunuri: Simplu, Peling - cu Malai din porumb, cu Zer din lapte, cu Miere de albine, cu Argila verde, cu Galbenele, cu Coenzima Q10, cu Drojdie de bere, cu ulei de Levantica, cu ulei de Panthenol. Gramaj 75 grame.

Cuvinte cheie:
sapun lapte de capra, sapun natural, sapun, Mezza Luna SRL, importator sapun lapte de capra, distribuitori produse, sapunuri naturale din lapte de capra, tratamente pentru psoriazis, eczema, acnee, pete, iritatii, mancarimi, etc.
Domenii de activitate:
COSMETICE > Distribuitori
COSMETICE, PARFUMERIE SI PRODUSE DE TOALETA
DISTRIBUITORI > Diverse produse
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1396
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter