Importator de cafea din Brazilia, Ruginoasa
0 punctede departajare

Importator de cafea din Brazilia

SC IRIDAN DISTRIBUITOR IMPORT- EXPORT SRL

Program de lucru:
L: 8-20, M: , M: , J: , V: 8-20, S: , D:
Contact:
Adresa: Dumbravita, Ruginoasa -Iasi, Ruginoasa, Iasi
Telefon: +40757.921.608
Detalii Importator de cafea din Brazilia (SC IRIDAN DISTRIBUITOR IMPORT- EXPORT SRL)
DGL DO BRASIL - Suntem un grup de firme cu sediul in Brazilia, proprietar de brand si exportator de cafea 100% Arabica Dona Isaura, inregistrate in ABIC si CECAF.

In Europa, compania este reprezentata prin: Iridan Import Export, parte din grupul nostru de firme. S.C. Iridan Distribuitor Import-Export S.R.L.este o companie Romano- Braziliana (parte a grupului de firme braziliene DGL DO BRASIL), administrata de d-na Irina si dl.Daniel care are ca obiect principal de activitate importul,exportul si distributia cafelei marca "Dona Isaura" produsa direct in Brazilia.

Compania mama cu sediul in BRAZILIA are obiect principal de activitate producerea si exportul de cafea arabica 100% in lumea intreaga. Compania noastra ofera un produs de calitate superioara nou pe piata din Romania.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostrii, astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile cu clientii nostrii actuali, precum si cu viitorii potentiali clienti. ~~~

Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar ~~~

Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma Iridan Import Export plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta companiei noastre, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

Cafea Dona Isaura, cafea arabica, importator cafea, distribuitori cafea, cafea pura, cafea bio, cafea naturala, cafenele, cafea braziliana, cafea arabica.
Cuvinte cheie:
cafea dona isaura, cafea arabica, importator cafea, distribuitori cafea, cafea pura, cafea bio, cafea naturala, cafenele, cafea braziliana, cafea arabica,
Domenii de activitate:
BARURI > de noapte
BARURI > de zi
BAUTURI > Distributie
BAUTURI > Import export
BAUTURI > racoritoare > Comert
BENZINARII > Statii
CAFEA > Distribuitori
CAFENELE, CAFE BARURI
COMERT > Cash & carry
COMERT > cu amanuntul
COMERT > cu ridicata
COMERT RETAIL > Hypermarketuri si supermarketuri
DISTRIBUITORI > Diverse produse
DISTRIBUITORI > Produse alimentare
IMPORT EXPORT
MAGAZINE
MAGAZINE > universale
PRODUSE NATURISTE > Magazine
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2671
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter