Hotel Wels, Baltenii de Sus
0 punctede departajare

Hotel Wels

SC Brigely SRL

Contact:
Adresa: Laguna Verde nr.27, Baltenii de Sus, Tulcea
Telefon: 0740 / 210 214
Fax: 0340 / 81 60 71
Detalii Hotel Wels (SC Brigely SRL)
Hotel WELS 4*, integrat perfect in natura, inconjurat de mult spatiu verde, cu o priveliste idilica asupra apei Dunarii, este locul ideal pentru o vacanta reusita.

Conditiile de cazare moderne si confortul pe care il ofera fac ca relaxarea sa fie deplina. Amplasat pe o colina pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, cu iesire generoasa la Dunare, pajiste si miniplaja pana la buza apei, va ofera servicii de calitate si confort prin
  • camere de cazare spatioase, 
  • sala de conferinta ( 35 locuri )
  • agrement cu masa de biliard, tenis de masa,
  • spalatorie / calcatorie proprie,
  • restaurant cu bar,
  • semineu si terasa in aer liber cu vedere la Dunare.
Puteti accesa hotelul direct cu automobilul de pe soseaua Tulcea – Mahmudia, cat si de pe apa.

Hotel WELS 4*
va pune la dispozitie 34 locuri de cazare in 13 camere duble twin, 2 camere duble matrimoniale, 1 doubling ( 2 camere duble twin cu hol comun, cu bai separate ).

Camerele de cazare dotate cu mobilier din lemn dispun de grup sanitar propriu cu uscator de par, apa calda curenta, seif, aer conditionat, plase de tantari, minibar, televizor, radio, telefon in camera, acces la internet. 15 camere au miniterasa / balcon.

In restaurantul cu bar, semineu si pianina ori pe terasa cu vedere spre Dunare, puteti servi si produse ale bucatariei traditionale regionale.

Beneficitati de urmatoarele facilitati :
- incluse in tariful de cazare:
  • roomservice, acces la internet, biliard, tenis de masa, table, remy, carti, trezirea la ora solicitata, apeluri telefonice intre camere, teren de volei in aer liber, badminton, baschet, leagan si foisor rustic la Dunare, sezlong-uri la miniplaja si la cele doua piscine moderne, una destinata adultilor si una copiilor, loc de joaca pentru copii in spatiu verde, pescuit la malul Dunarii, parcare pazita, acostarea ambarcatiunilor la ponton;
- contra cost la tarifele de receptie:
  • excursii in Delta cu ambarcatiuni proprii cu motor, inchiriere articole pentru pescuit, bird-watching, ski nautic, servicii spalatorie / calcatorie, biciclete, plimbari cu caruta, poney si plimbari cu tractorasul pentru copii, foc de tabara la foisorul de pe malul Dunarii.
„Delta are ceva aparte, care te face sa te indragostesti iremediabil de ea. Aerul, apa, vegetatia.”
Cuvinte cheie:
turism, hotel tulcea, hotelier, cazare, delta dunarii, vacanta, agrement, excursii, pescuit delta dunarii, hoteluri tulcea, cazare hotel tulcea, cazare delta dunarii, rezervare cazare hotel tulcea, sala conferinta tulcea, restaurant tulcea, hotel piscina tulcea, cazare delta dunarii, cazare delta
Domenii de activitate:
ALIMENTATIE
CAZARE > in regim hotelier
PRESTARI SERVICII
RESTAURANTE, TERASE
SALI DE CONFERINTE, TRAININGURI
TURISM
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1660
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter