HOTEL PERLA BAILE 1 MAI, BAILE 1 MAI
5 punctede departajare
SC ALINBOGDAN SRL

HOTEL PERLA BAILE 1 MAI

SC ALINBOGDAN SRL

Contact:
Adresa: BAILE 1 MAI, NR 65 B, BAILE 1 MAI, Bihor
Telefon: 0259-318230
Fax: 0259.317135
E-mail: rezervari@perla1mai.ro
Adresa web: www.perla1mai.ro
Detalii HOTEL PERLA BAILE 1 MAI (SC ALINBOGDAN SRL)
Desprei Noi

Servicii de calitate intr-o ambianta relaxanta cu o amplasare privilegiata in statiunea balneo-climaterica Baile 1 Mai, Complexul Hotelier Wellness & Spa Perla va asigura tot confortul necesar pentru refacere, dar si pentru incheierea unei afaceri.

Camera dubla twin

Complex Hotelier Wellness & Spa Perla , hotel si restaurant de 3*** stele în statiunea Baile 1 Mai, isi asteapta cu ospitalitate clientii in 56 de spatii de cazare (Duble Twin, Duble Matrimoniale si Apartamente) complet echipate si utilate. Complexul va ofera toate facilitatile unei locatii linistite si extrem de primitoare pentru un sejur de neuitat, o vacanta de vis sau un weekend romantic.

Camera dubla twin

Camerele spatioase si confortabile, amabilitatea si profesionalismul personalului si serviciile de calitate sunt garantiile unui sejur reusit in hotelul nostru. Cele 24 de camere cu paturi twin sunt dispuse pe al doile nivel si sunt dotate cu balcoan frantuzesc. Fiecare dintre este dotata cu minibar, radio cu ceas, telefon cu linie nationala si internationala, televiziune prin cablu, internet wireless, cu loc sanitar cu cabina dus ,uscator de par si halate de baie. Se poate oferi si pat de copilas, daca a fost notificat dinainte.

Sala de conferinta Hotel Perla 1 Mai - Polivalenta

Salile au in dotare urmatoarea aparatura de specialitate: ecran de proiectie, video-proiector, flipcard iar in caz de solicitare si sistem de sonorizare.
Orice sedinta, curs sau intalnire de afaceri devine mai prietenoasa atunci cand este insotita si de o pauza de cafea in Lobby-ul sau pe terasa de la Sala Polivalenta.

Capacitate 180 persoane.

Va asteptam sa va convingeti singuri de profesionalismul si dedicatia cu care tratam fiecare eveniment.

Daca planuiti o plimbare, o cina romantica, o aniversare, un weekend in familie, Complexul Perla este solutia ideala!

Wellness & Spa

Partea de Wellness a Centrului este un izvor de vitalitate si defineste un nou stil de viata. Relaxare, încercare deplina cu energie si rasfat pentru corp si suflet, iata ce ofera: 2 bazine interioare cu apa termala,2 jacuzzi interioare cu apa termala, 1 bazin semiolimpic exterior cu apa termala (25 metri lungime si 2 metri adancime) , 1 bazin exterior de dimensiuni normale cu apa termala, 1 bazin exterior pentru copii cu apa termala (0.5 metri), 1 sauna turceasca (baia de aburi), 1 sauna finlandeza (sauna uscata), coafor, cosmetica .

Centrul Wellness & Spa PERLA este dedicat celor pentru care sanatatea trupului si a sufletulului conteaza.
Aparatura de ultima generatie, serviciul impecabil al personalului calificat, atent selectat, face din Complexul Hotelier Wellness & Spa PERLA, locul renasterii trupului tau.

Scurt Istoric

Statiunea Baile 1 Mai este situata in judetul Bihor, la numai 2 km de Baile Felix si 4 km de Oradea, intre satele Rontau si Haieu. Cunoscuta de-a lungul timpului si sub numele de Baile Episcopiei (sec. XV-XVII), statiunea s-a facut remarcata mai ales datorita apelor minerale si a namolului sapropelic extras din lacul aflat in localitate, utilizate in tratarea unor afectiuni reumatismale, afectiuni ale sistemului nervos central si periferic si afectiuni ginecologice.
Statiunea se bucura de un climat de tip continental moderat de ses, temperatura medie anuala fiind de 10,5 °C, iar cea din perioada estivala, de 21,3 °C. Presiunea atmosferica medie este de 770 mm coloana de mercur.
Baza de tratament din Baile 1 Mai va pune la dispozitie personal calificat si servicii de care puteti beneficia in timpul vacantelor petrecute aici.
Efectul benefic al apelor termale din statiune a fost descoperit cu foarte multi ani in urma. Primele tratamente care se faceau erau cu namolul extras de pe fundul albiei paraului Peta si din jurul izvoarelor termale. Acesta era aplicat direct pe partile dureroase ale corpului si asa s-a descoperit efectul de vindecare si ameliorare a bolilor reumatice.

Cai de acces :

- rutier: Bucuresti - Oradea pe E 60 (Brasov - Targu Mures - Cluj Napoca - Oradea), E 79 Craiova - Deva - Oradea, E 671 Timisoara - Arad - Oradea si apoi Oradea - Baile 1 Mai pe E 66
- feroviar: in Baile 1 Mai se poate ajunge pe calea ferata pana la Oradea din Bucuresti (650 km), Cluj Napoca, Baia Mare sau orice alta directie, iar din Oradea cu mijloace auto pana in statiune.
- aerian: Bucuresti - Oradea si curse externe speciale.

Atractii ale statiunii Baile 1 Mai

Principala atractie a statiunii Baile 1 Mai este apa termala (32 °C) care este folosita atat in bazele de tratament pentru tratarea bolilor reumatice, cat si in cele doua stranduri: strandul "Venus", cu o capacitate de cateva mii de locuri si cu multe bazine (din care unul olimpic si unul cu trambuline pentru sarituri) si "strandul cu valuri", cu o capacitate mai mica, dar care are o atractie deosebita datorita valurilor care sunt produse in apa din bazin (aceste valuri sunt produse de un motor construit de ingineri austrieci in jurul anului 1835).
La Baile 1 Mai se afla izvorul paraului Peta (30 °C), care, dupa ce traverseaza localitatile Sanmartin si Oradea, se varsa in Crisul Repede. Lacul format pe paraul Peta adaposteste relictul tertiar nymphaea lotus var. thermalis - "Lacul cu nuferi" (floare unica in Romania, protejata prin lege), considerat rezervatie naturala. Planta originara din zona Nilului, se presupune ca semintele de nufar au fost aduse aici fie de turci, fie de pasarile calatoare si s-au dezvoltat datorita apei termale.
Imprejurimi
- Statiunea Baile Felix, situata la o distanta de 2 km.
- Oradea, resedinta judetului Bihor, se afla la o distanta de 4 km de statiune. Aici se pot vizita: Muzeul Tarii Crisurilor, Muzeul Memorial Ady Endre si Muzeul Memorial Iosif Vulcan, Muzeul Militar National etc.
- Partia de schi din Hidiselul de sus, unde exista si un teleschi.
- La doar 3 km distanta de Baile 1 Mai se afla satul Betfia, unde exista un platou carstic unic in zona - un aven cu o adancime de 86 de metri, numit "Craterul de la Betfia". Pana la aceasta locatie se poate ajunge pe drumul care face legatura intre sat Haieu si Betfia.

Climat
Climat continental moderat cu caracter de crutare.
Temperatura medie anuala este de 10, 6 grade Celsius.
Precipitatiile sunt reduse: 650 m cubi anual.
Vanturi slabe din Nord si Sud-Est.

Fus orar - New York -7 ore, Roma -1 ora, Los Angeles -8 ore, Toronto -5 ore, Suedia +1 ora, Turcia +2 ore, Tokyo +9 ore, Buenos Aires -5 ore, Londra -2 ore, Budapesta -1 ora

Mijloace de transport in comun de la gara pana la hotel:
- tramvaiul nr.3 si autobusul "Baile 1 mai"

La ce ora se face check-in-ul si check-out-ul:
- ziua hoteliera incepe la ora 16:00 si se incheie la ora 11:00

La ce ora se serveste micul dejun:
- micul dejun se serveste intre orele 7:30 - 10:30

Cum se serveste micul dejun:
- bufet
Cuvinte cheie:
complex hotelier wellness, hotel perla, piscina, spa, apa termala, sauna, masaj, sala forta, teren fotbal, sala conferinta baile 1 mai, cazare hotel baile 1 Mai, rezervare cazare hotel baile 1 Mai, cazare grupuri oradea, cazare grupuri baile 1 Mai, centru spa, hotel cu teren sport, hotel cu centru spa, cazare hotel perla 1 Mai, turism afaceri
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
HOTELURI, MOTELURI
TURISM
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2305
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter