´╗┐ Hotel Monte Carlo, PITESTI
11 punctede departajare
SC Ricosla SRL

Hotel Monte Carlo

SC Ricosla SRL

Contact:
Adresa: STR. Mihail Lungeanu, nr.19A, PITESTI, Arges
Telefon: 0766 683 738
Fax: 0348 439 086
E-mail: hotelpitesti@yahoo.com
Detalii Hotel Monte Carlo (SC Ricosla SRL)
Cele mai elegante nunti cu cei mai de celebri invitati din orasul Pitesti se organizeaza la hotel Monte Carlo.
Hotelul Monte Carlo ** ofera conditii excelente de cazare si este situat pe strada Libertatii, langa renumita padure Trivale in Pitesti, cartier Trivale. Hotelul are un restaurant modern care ofera un meniu foarte bogat pentru servitul mesei. Corpul C a hoteluui se afla in curs de finalizare fiind dotat cu lift de ultima generatie.
Hotelul are pentru cazare 90 de camere dotate la standarde europene. Toate camerele de hotel au baie proprie si sunt dotate cu televizor color legate la reteaua de cablu. Camera de hotel single va este oferita la pretul de 50 lei/zi, camera dubla 60 lei/zi, camera tripla 70 lei/zi iar camera cvadrupla 80 lei/zi.

Organizam evenimente nunti, boteze, lansari produse, aniversari si orice alt evenimet important ce care doriti sa il sarbatoriti. Avem sali nunti cu o capacitate de la 130 pana la 200 persoane si se poate decora dupa gusturile dumneavoastra.

Hotelul are doua limuzine de inchiriat pentru nunti, delegati sau pentru orice alte evenimente la un pret foarte accesibil.
pretul pentru limuzine de inchiriat in Pitesti este de 1000RON toata ziua cu sofer. Rent a car limousine cheap Pitesti. Rent a cheap room hotel Pitesti.
Sutem siguri ca odata ce beneficiati de serviciile noastre de cazare, restaurant sau inchirieri limuzine in orasul Pitesti ve-ti reveni in Hotelul Monte Carlo.

Avem posibilitatea sa oferim si cazare pentru program de odihna 3 ore pe zi intre 7:00 si 19:00.
Pentru cazare grupuri de muncitori in Pitesti avem pregatit un corp a hotelului cu conditii excelente si la un pret foarte bun. Pentru diverse ocazii se pot închiria salile de mese cu o capacitate de la 130 la 200 de persoane, la preturi foarte avantajoase.
Cuvinte cheie:
Restaurant ieftin Pitesti, inchiriez limuzina ieftina Pitesti, cazare ieftina Pitesti, restaurante ieftine Pitesti, hotel monte carlo pitesti, restaurante pitesti, sala nunti pitesti, receptii pitesti, sala conferinta pitesti, simpozioane pitesti, seminarii pitesti, masaj pitesti, reflexoterapie pitesti, sauna pitesti, piscina pitesti, cazare pitesti, masa relaxare pitesti, complex turistic pitesti, hotel ieftin pitesti, sala conferinta Pitesti ieftina, saloane nunti Pitesti, sali de parastase Pitesti, cazare pentru grupuri de muncitori cu mesele la pret de meniul zilei, negociabil, jocuri de noroc, sala de fitness ieftina Pitesti, hoteluri pitesti, rezervare camera hotel pitesti, turism pitesti,
Domenii de activitate:
CAZARE > Hoteluri, moteluri, pensiuni
CAZARE > in regim hotelier
FITNESS > Centre de intretinere
HOTELURI, MOTELURI
NUNTI > muzica, video, foto, staroste, decoratiuni
RESTAURANTE, TERASE
SALI DE CONFERINTE, TRAININGURI
SALOANE MASAJ
TURISM
Sala nunti
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
4254
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter