Hidroizolatii, BUCURESTI
0 punctede departajare

Hidroizolatii

SASOIA 2003 srl

Contact:
Adresa: PRINCIPALA-32, BUCURESTI, Calarasi
Telefon: 0744/344.787
Detalii Hidroizolatii (SASOIA 2003 srl)
Sasoia 2003 a fost înfiintata în anul 2003 si are ca obiect de activitate executia de hidroizolatii, termosisteme si pardoseli industriale.

De-a lungul timpului ne-am câstigat încrederea clientilor prin calitatea serviciilor prestate, care ne-a recomandat in piata de profil ca un partener corect, cu un inalt grad de profesionalism.

Valorile in care credem si pe care le argumentam sunt profesionalismul, corectitudinea si apropierea fata de oameni.

Viziunea care ne provoaca este ca atunci cand un client doreste hidroizolatii, termosisteme sau pardoseli, primul nume la care se gandeste sa fie Sasoia 2003.

Echipa Sasoia 2003 este tanara, entuziasta, in continuu proces de perfectionare; beneficiaza de cursuri specializate, atestate in domeniu, utilizand in activitatea prestata ultimele tehnici de lucru. Toate acestea, la care se adauga experienta dobandita de-a lungul anilor, reprezinta cheia succesului nostru in afaceri.

Oferim consultanta pentru fiecare tip de lucrare, indiferent de gradul de complexitate. Echipa noastra de experti discuta cu dumneavoastra pentru a va intelege cat mai bine nevoile si asteptarile, apoi va face recomandari cu privire la cea mai potrivita metoda de lucru.
Va prezentam avantajele si dezavantajele utilizarii diferitelor tipuri de materialele, le alegem impreuna si estimam bugetul necesar fiecarei lucrari.
Ne respectam angajamentele luate, termenele de finalizare a lucrarilor si oferim garantii pentru toate serviciile prestate. Masura succesului nostru este data de gradul de satisfactie a clientilor nostri.

Suntem la dispozitia dumneavoastra acceptand lucrari pe intreg teritoriul Romaniei, in orice zona si raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor. Sasoia 2003 este o societate cu raspundere limitata, avand capital integral romanesc de 200 ron. Sediul social al firmei se gaseste in Calarasi, Comuna Belciugatele, Str. Principala nr. 32, iar puctul de lucru este in Bucuresti, Str. Foisorului nr. 11, bloc F7C, apart 53. ORC: J51/350/2003, Cod fiscal: RO15599448.
Cuvinte cheie:
firma hidroizolatii calarasi, termosisteme, pardoseli industriale,
Domenii de activitate:
CONSTRUCTII > civile
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1855
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter