Haine Casual Barbati, Baia Mare
2 punctede departajare
SC RODIRAD SRL

Haine Casual Barbati

SC RODIRAD SRL

Contact:
Adresa: Gold Plaza, Etj. 1, Magazin Energic, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0744104903
E-mail: energicbaiamare@yahoo.com
Adresa web: www.energicshops.ro
Detalii Haine Casual Barbati (SC RODIRAD SRL)
Doar pentru cei care stiu ce inseamna calitatea atunci cand vine vorba de haine casual sport barbati, la magazinele noastre Energic gasiti o gama variata de: tricouri firma RG 512, tricouri originale, pantaloni camasi cu maneca scurta din bumbac, camasi cu guler tunica sau clasic, sacou, genti voiaj, blugi firma, lenjerie intima, ciorapi, boxeri, tricouri cu guler rotund sau in v la un pret foarte bun.

Suntem o firma care stie sa ofere calitate in materie de haine casul barbati si haine sport pentru cei care stiu sa aleaga calitate. Preturile sunt accesibile pentru toate produsele si mai ales oferte pe care le avem pentru clientii nostrii.

Oferim reduceri in toate magazinele noastre la: pantaloni, jeas, tricouri, camasi, sacouri, Va asteptam sa va oferim din gama noastra variata haine casul pentru barbati sau sport pentru gusturile dumneavoastra.

Firma RODIRAD SRL a fost infiinta in anul 2006 si vinde haine casual si sport pentru barbati si femei. Societatea are ca obiect de activitate comercializarea imbracamintei si a incaltamintei, promovand un brand frantuzesc RG512 avand ingredientele unui look casual, stil modern, cu putine accente de stil clasic oferite exclusiv barbatilor.

Reteaua de magazine pe care societatea RODIRAD le-a realizat poarta denumirea de ENERGIC, intr-un numar de 6, situate in nord-centru-vestul tarii si anume:
SATU MARE (CENTRUL COMERCIAL SOMESUL),

BAIA MARE ( 2 magazine,unul situat in centrul orasului b-dul Bucuresti iar celalalt in centrul comercial GOLD PLAZA),

BISTRITA (centrul orasului str. Dornei),

TARGU MURES (MURES MALL)

TIMISOARA (IULIUS MALL).

Istoria magazinelor Energic incepe prin deschiderea primului magazin in centrul orasului Baia Mare, la mijlocul anului 2006, lansarea a avut loc in schimbul de sezon si inceputul anului de studiu, septembrie, avand mare succes. Firma a avut parte de satisfactii atat financiare, cat si nonfinanciare: s-a facut cunoscut in oras, si-a format un mare segment de clienti, si o imagine foarte buna.

Doar in cateva luni ENERGIC si-a castigat increderea clientilor prin calitatea si stilul hainelor moderne, incaltamintelor si accesoriilor brand-ului frantuzesc RG512.

Doar la sase luni s-a mai infiintat inca un magazin de haine si incaltaminte in orasul invecinat Satu Mare, apoi la un an in Bistrita si dupa o luna la Targu Mures. Dupa o pauza de un an in care societatea face un efort foarte mare, o investitie noua si deschide un magazin intr-un centru comercial foarte mare si cunoscut Iulius Mall, in Timisoara.

Perioada pana cand magazinului ENERGIC din Timisoara a ajuns sa atinga o eficienta economica a investitiilor a fost mai mare decat cea in restul oraselor, acesta se datoreaza faptului ca este cel mai mare oras unde societatea si-a deschis cel mai mare magazin, unde concurenta este acerba, apoi in anul 2010 inca un magazin in centrul comercial GOLD PLAZA din Baia Mare

Magazinele Energic se individualizeaza prin stilul personalizat, printr-o imagine bine definita. Prin personalizare intelegem numele, sloganul: "make your own destiny'' si logoul magazinului : "ENERGIC" care sunt inscriptionate pe etichete si pe pungi. Toate magazinele sunt amplasate fie in centrul oraselor, fie in centre comerciale, atragand clientii prin raportul calitate/pret, prin diferite promotii, dar cel mai important lucru este calitatea produselor.
Segmetul tinta a acestei societati este reprezentat de barbatii cu varsta cuprinsa 18 – 45 de ani, dar incepand cu anul 2009 societatea comercializeaza imbracaminte pentru copiii cu varsta intre 6 – 16 ani, hainele fiind reprezentate tot de brand-ul frantuzesc RG512.

Concurenta pentru magazinle ENERGIC este foarte mare dar datorita calitatii produselora reusit sa se mentina deasupra concurentei. Firma se mentine pe piata romaneasca invadata de firmele straine prin multa promovare, prin calitatea, design-ul hainelor si prin stilul magazinelor care atrag atentia clientilor.

La inceputul anului 2009 societatea isi incepe activitatea pe piata en-gros, formand o linie de distributie foarte dezvoltata, colaborand cu cel putin o firma din majoritatea oraselor mari din tara, cu exceptia oraselor in care firma are magazine, mentionate mai sus. Si pe aceasta cale brandul frantuzesc pe care firma il distribue da dovada de calitate si stil aducand impliniri societatii dar cel mai important clientilor nostri, ceea ce firma a urmarit de la inceputul activitatii sa satisfaca nevoile clientilor.
Cuvinte cheie:
magazin haine gold plaza baia mare, gold plaza magazin haine barbati, haine energic, haine rg512, camasa casual, tricouri rg512, haine energic, haine firma, geanta voiaj baia mare, magazin ochelari soare, ochelari soare firma, poze haine barbati, colectie noua haine barbati, tricouri firma, tricouri sport, boxeri, ciorapi firma, curea blugi, blugi colectie noua, blugi barbati,
Domenii de activitate:
IMBRACAMINTE
IMBRACAMINTE > Comert, distributie
IMBRACAMINTE SI INCALTAMINTE > echipamente sportive
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2735
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter