Gratare industriale, Bucuresti
1 punctde departajare
Delta Consprodexim SRL

Gratare industriale

Delta Consprodexim SRL

Program de lucru:
L: 8-17, M: 8-17, M: 8-17, J: 8-17, V: 8-17, S: , D:
Contact:
Adresa: str. Stanga Ion nr.1, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 021-2049044
Fax: 021-2049043
E-mail: deltacons@xnet.ro
Adresa web: www.gratare.ro
Detalii Gratare industriale (Delta Consprodexim SRL)
Numele de GRATAR - SP a fost introdus pe piata de compania STACO acum 40 de ani, fiind apreciat datorita stabilitatii deosebite, precum si al modului de constructie al gratarelor. Principiul de fabricatie al acestor gratare consta in sudarea electrica prin presare a barelor transversale (sarma canelata si rasucita) cu forta ridicata, in barele portante.

Astfel se realizeaza o asa zisa "constructie dintr-o bucata" cu o capacitate de incarcare si o stabilitate mult mai ridicate, comparativ cu alte tipuri de gratare.

Gratarele STACO - SP se caracterizeaza printr-o rigiditate si fiabilitate foarte ridicate. Folosirea lor mareste capacitatea de incarcare a unei constructii. Barele portante suporta sarcina si din acest motiv trebuie sa stea pe un suport stabil.

Principiul de constructie: in barele portante, in care se fac slituri, se introduc barele transversale sub mare presiune. Datorita presiunii mari (" proces de sudare la rece "), gratarele STACO PR sunt deosebit de stabile. 

Gratare antiderapante - siguranta la fiecare pas (antiderapare) La zapada, gheata, ulei, grasime, umiditate sau alte conditii critice pentru pasarele cu suprafata inclinata (in sus sau in jos), exista un pericol mare de derapare.

In aceste cazuri, gratarele | treptele STACO - Serrated cu crestaturi antiderapante ofera o stabilitate deosebit de buna. Gratarele STACO - Serrated se fabrica in diferite tipuri.
Cuvinte cheie:
gratare industriale si arhitecturale, trepte de scara, gratare pentru rigole, gratare antiderapante, elemente de fixare pentru gratare
Domenii de activitate:
CONSTRUCTII
CONSTRUCTII MONTAJ > Hidrotehnice
CONSTRUCTII SPECIALE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1880
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter