Gazduire Web, Site-uri Web, Baia Mare
3 punctede departajare
Troglo Media

Gazduire Web, Site-uri Web

Troglo Media

Contact:
Adresa: Str. Aleea Expozitiei nr. 1, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0766-766751
E-mail: contact@troglomedia.ro
Adresa web: www.troglomedia.ro
Detalii Gazduire Web, Site-uri Web (Troglo Media)

          TrogloMedia este o companie baimareana, care de mai bine de 5 ani se ocupa de design web, gazduire site-uri web, publicitate . Activitatea noastra presupune colaborarea cu TerraBit, o firma de prestigiu din Bacau, in scopul dezvoltarii unei piete web in partea de Nord-Vest a tarii.

          Serviciile noastre se adreseaza oricaror organizatii, companii sau persoane fizice, oferindu-le solutii in scopul captarii interesului consumatorilor. Utilizarea de tehnologii avansate de programare, dintre care Html, CSS, JavaScript, Dreamweaver, Fireworks, Flash, Photoshop, ActionScript, XML, Corel Draw, Php, MySql, 3D MAX,ne garanteaza obtinerea unor pagini web si proiecte atragatoare, functionale si usor de administrat.

          Cu fiecare proiect dezvoltat, am acumulat experienta in decursul celor 5 ani de activitate, pe care o punem in continuare la dispozitia clientilor nostri, deschizand calea succesului lor in afaceri.

Servicii:
Gazduire Web
Site-uri web
Magazin virtual
Administrare site-uri
Design Afise, fluturasi, carti de vizita
Spoturi radio publicitare
Cuvinte cheie:
site-uri web, webdesign, administrare web, gazduire web, magazine virtuale, design publicitar, publicitate stradala baia mare, spot radio, afise, fluturasi, carti de vizita,
Domenii de activitate:
Internet > Gazduire Web
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1621
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter