Gazduire servere vps Mxhost, Bistrita
0 punctede departajare

Gazduire servere vps Mxhost

NET DESIGN SRL

Contact:
Adresa: Bistrita, strada Zorelelor, nr. 9/B/25, Bistrita-Nasaud, 420118, Bistrita, Bistrita Nasaud
Telefon: -
Fax: -
Detalii Gazduire servere vps Mxhost (NET DESIGN SRL)
NET DESIGN SRL este o companie romaneasca ce ofera servicii de gazduire VPS, servere dedicate si inregistrare domenii, colocare servere la preturi foarte bune. 

MXHOST are o experienta de cel putin 7 ani in oferirea de servicii de hosting profesional in Romania si un portofoliu de peste 7000 de site-uri gazduite.

Specialistii nostri in webhosting vor putea analiza cerintele si va vor prezenta o oferta special personalizata; indiferent de nivelul de resurse de care websiteul dvs are nevoie.

Compania Net Design, detinatoarea marcii MXHost™, a aparut pe piata la inceputul anului 2004 din dorinta de a oferi servicii de gazduire la un pret accesibil fiecarei afaceri. In acel moment nivelul preturilor de pe piata de gazduire din Romania era destul de ridicat, astfel ca, in scurt timp, prin calitate si politica preturilor, MxHost™ a ajuns un nume destul de cunoscut pe piata de gazduire web si inregistrare domenii din Romania.

Net Design va ofere servicii de inregistrare domenii, gazduire website, gazduire reseller, servere VPS, servere VPS SSD, servere dedicate, 
Cuvinte cheie:
servere dedicate, vps, gazduire, hosting, hosting profesional, MxHost™
Domenii de activitate:
CALCULATOARE > Vanzari, service
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
989
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter