FNGCIMM, Baia Mare
0 punctede departajare

FNGCIMM

FONDUL NATIONAL DE GARANTARE A CREDITELOR PT IMM

Contact:
Adresa: Bd Unirii nr. 16, cod 430232, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0262-221328, 0730-015139
Fax: 0262-221328
Detalii FNGCIMM (FONDUL NATIONAL DE GARANTARE A CREDITELOR PT IMM)
Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM) a fost infiintat in decembrie 2001, in baza Legii 133/1999 privind stimularea intreprinzatorilor privati pentru dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii.

FNGCIMM SA - IFN contribuie la dezvoltarea societatii dumneavoastra, garantand creditele acordate de bancile comerciale in limita a maxim 80%.

FNGCIMM SA - IFN pune la dispozitia dumneavoastra produse financiare specifice ce vin sa raspunda nevoilor dumneavoastra nesatisfacute de piata.

Preocuparea noastra este de a oferi un raspuns rapid, complet si profesionist solicitarilor dumneavoastra financiare, gratie unei structuri operationale flexibile, unei retele aflate intr-o accelerata dezvoltare si unei stranse colaborari cu partenerii nostri din domeniul bancar.

Tipuri de finantari garantate:

Finantari pe termen mediu si lung de tipul creditelor pentru investitii, necesare pentru: realizarea de noi capacitati de productie, dezvoltarea/retehnologizarea capacitatilor de productie existente, achizitia de utilaje, masini, instalatii, cladiri, etc.

Finantari pe termen scurt de tipul liniilor de credit pentru asigurarea capitalului de lucru, credite globale de exploatare, credite pentru finantarea cheltuielilor si stocurilor, credite pentru prefinantarea exporturilor.

Cuvinte cheie:
Finantari persoane juridice, IMM, consultanta afaceri, credite lei, credite valuta, dobanda banci, rate banca, garantii
Domenii de activitate:
CREDITARE SI FINANTARE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1344
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter