Florarie Baia Mare IKEBANA, livrare flori domiciliu, Baia Mare
10 punctede departajare
SC IKEBANA srl

Florarie Baia Mare IKEBANA, livrare flori…

SC IKEBANA srl

Contact:
Adresa: Victoriei, Nr.47, Baia Mare, Maramures
Telefon: 0362-411257, 0753-085042, 0753-085041
Fax: 0362-411257
E-mail: moftin@yahoo.com
Adresa web: http://www.floraria-ikebana.ro
Detalii Florarie Baia Mare IKEBANA, livrare flori domiciliu (SC IKEBANA srl)

Livrare flori Baia Mare

Floraria Ikebana din Baia Mare va ofera livrare flori la domiciuliu in Baia mare si imprejurimi, dar si aranjamente florale pentru nunti, boteze si alte evenimente. Floraria Ikebana este dezvoltata de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online cu flori, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic cu livrare flori.
La Floraria-ikebana.ro ai garantia satisfactiei totale, ai livrare in 24 de ore oriunde in tara, ai respectul pe care-l meriti.
Floraria-ikebana.ro este operat de SC Floraria Ikebana SRL, CUI : RO4294642, , cu sediul in Baia Mare, str. STR. BABES VICTOR, DOCTOR , nr.66 ,Ap. 17, Cod 430083, inregistrata la Oficiul Comertului sub numarul J24/1433/1993.

Aranjamente florale nunti     

Stim ca orice cuplu de tineri doreste ca nunta lor sa fie perfecta din toate punctele de vedere, iar aranjamentul floral nu poate sa lipseasca din decorul unei nunti.
Noi putem sa-ti oferim toate tipurile de aranjamente florale pentru ca nunta ta sa fie asa cum iti doresti.

Categorii de produse:

  • Buchete
  • Aranjamente pentru nunta-10%
  • Plante Decorative
  • Funerare
  • Aranjamente
  • Aranjamente mixte
  • Aranjamente flori uscate
Ikebana este tehnica artistica de aranjare a florilor (în vase) dup? anumite principii, arta aranjamentelor florale în stil japonez, arta tablourilor vii.

Ikebana este concretizarea cea mai reprezentativa a cultului pentru frumos prezent de-a lungul istoriei în universul spiritual japonez. S-a conformat întotdeauna, fata de celelalte arte, si pretutindeni situatiilor noi impuse de evolutia simtului estetic al japonezilor.

Ikebana este aducerea vietii vegetale la dimensiunile unei încaperi, unei vaze. Elementele florale dintr-un aranjament sunt puse în vaza cu intentia transpunerii lor într-o noua viata, încercandu-se recrearea universului lor natural.

Aranjarea florilor este o expresie a vitalitatii, a competitiei neîntrerupte dintre viata si moarte, o arta încarcata de simboluri care a devenit o parte indispensabila a interioarelor japoneze. Placerea pentru aranjarea florilor cauta sa exprime pacea sufleteasca, echilibrul din natura si al naturii cu omul. În aranjamentul florilor se urmaresc câteva reguli specifice si necesare cum ar fi forma imperfecta, neregularitatea, înfatisarea simpla, saraca, dar în acelasi timp delicata si fragila.

Floraria-ikebana Baia Mare adopta aceleasi principii de abordare a frumosului.

Livrare

La floraria-ikebana.ro costurile de livrare sunt in functie de distanta la care va aflati.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 100 de lei. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul agentiolor nostrii de livrari sau a serviciilor de curierat rapid - Fan Courier sau GLS in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea cadoului la adresa dorita de dumneavoastra.

Livrarea se face intre orele 9 - 15. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48) de ore fata de termenele afisate.
Cuvinte cheie:
buchete, flori, livare, domiciliu, baia mare, decoratiuni florale, buchete mireasa, aranjamente florale, lumanari, plante interior, exterior, felicitari, aranjamente, florale, nunta, buchete, speciale, livrare, flori, domiciuliu, vanzare, flori, net, Floraria-ikebana.ro
Domenii de activitate:
FLORARII
FLORI SI ARANJAMENTE FLORALE
SERVICII > Livrare flori la domiciliu
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
6621
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter