FLORARIE, PITESTI
1 punctde departajare

FLORARIE

FLORARIA OLGA

Contact:
Adresa: STR. PIATA VASILE MILEA, PITESTI, Arges
Telefon: 0723600193
E-mail: olgaflorarie@yahoo.com
Detalii FLORARIE (FLORARIA OLGA)
Dezvoltat de o echipa decisa si motivata sa ofere un plus de valoare comertului online, este constant in cautarea calitatii in tot ceea ce inseamna comert electronic cu flori.
La Floraria Olga Pitesti ai garantia satisfactiei totale, ai livrare in 24 de ore oriunde in tara, ai respectul pe care-l meriti.

Floraria Olga din Pitesti va ofera decoratiuni florale ieftine cu livrare la domiciliu intr-un timp foarte scurt.Aranjamente florale pentru nunti, aranjamente florale pentru botezuri, arajamente florale pentru diferite petreci oferite de Floraria Olga din Pitesti.

Ikebana este tehnica artistica de aranjare a florilor în vase dupa anumite principii, arta aranjamentelor florale în stil japonez, arta tablourilor vii. Ikebana este concretizarea cea mai reprezentativa a cultului pentru frumos prezent de-a lungul istoriei în universul spiritual japonez. S-a conformat întotdeauna, fata de celelalte arte, si pretutindeni situatiilor noi impuse de evolutia simtului estetic al japonezilor.

Ikebana este aducerea vietii vegetale la dimensiunile unei încaperi, unei vaze. Elementele florale dintr-un aranjament sunt puse în vaza cu intentia transpunerii lor într-o noua viata, încercându-se recrearea universului lor natural. Aranjarea florilor este o expresie a vitalitatii, a competitiei neîntrerupte dintre viata si moarte, o arta încarcata de simboluri care a devenit o parte indispensabila a interioarelor japoneze. Placerea pentru aranjarea florilor cauta si exprime pacea sufleteasca, echilibrul din natura si al naturii cu omul. În aranjamentul florilor se urmaresc câteva reguli specifice si necesare cum ar fi forma imperfecta, neregularitatea, înfatitarea simpla, saraca, dar în acelasi timp delicata si fragila. Floraria Olga Pitesti adopta aceleasi principii de abordare a frumosului.

Livrare

La floraria Olga Pitesti costurile de livrare sunt in functie de distanta la care va aflati.
Livrarea este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 100 de lei. Comenzile efectuate vineri se livreaza imediat vineri, sambata, duminica.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul agentilor nostrii de livrari sau a serviciilor de curierat rapid Fan Courier sau GLS in 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea cadoului la adresa dorita de dumneavoastra. Livrarea se face intre orele 9 - 15. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24 dar nu mai mult de 48 de ore fata de termenele afisate.
Cuvinte cheie:
Buchete flori, livrare la domiciliu pitesti, decoratiuni florale ieftine Pitesti, buchete mireasa Pitesti, aranjamente florale ieftine Pitesti, aranjamente lumanari de nunta , aranjamente lumanari de botez, coroane inmormantare, jerbe de flori, plante interior, exterior, felicitari, aranjamente, florale Pitesti, aranjamente florale nunta Pitesti, buchete ieftine Pitesti, cadouri speciale Pitesti, livrare flori Pitesti, flori prospete si splendide Pitesti, vanzare la domiciliu flori Pitesti, vanzare flori pe net Pitesti
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2822
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter