Floraria Lotus Aranjamente florale, CLUJ- NAPOCA
5 punctede departajare
FLORARIA LOTUS CLUJ

Floraria Lotus Aranjamente florale

FLORARIA LOTUS CLUJ

Program de lucru:
L: 8-20, M: 8-20, M: 8-20, J: 8-20, V: 8-20, S: 9-17, D: 9-16
Contact:
Adresa: Str LUIS PASTEUR NR 75, CLUJ- NAPOCA, Cluj
Telefon: 0744 562420
Fax: 0749 630311
E-mail: lotusfloraria@yahoo.com
Adresa web: www.facebook.com/gardeniaflowercluj
Detalii Floraria Lotus Aranjamente florale (FLORARIA LOTUS CLUJ)
Floraria Lotus din Cluj Napoca executa pentru clientii sai aranjamente floarale in functie de ocazie pentru nunti, botezuri, diverse evenimente.

Va intampinam cu o gama variata de tipuri de flori: trandafiri, orhidee, gherbera, crizanteme, gladiole, lalele, zambile, cale, crini, frezii.

Buchete florale, la preturi foarte mici, aranjate cu mult drag, care sa exprime sentimentele dumneavoastra de bucurie, dragoste, dor, sau tristete.

Suntem alaturi de clientii nostrii in momentele fericite ale vietii cum ar fi nunta, cu aranjamente florale pentru nunti, buchete de mireasa, buchete pentru domnisoare de onoare, aranjamente florale pentru sali nunti, la preturi avantajoase si calitate exceptionala.

Executam aranjamente florale in functie de culorile alese pentru evenimentul dumneavoastra cat si dupa mesajul pe care doriti sa-l transmiteti.

Cream buchete de flori speciale, inedite, care vor ramane in amintirea invitatilor dumneavostra intr-un mod foarte placut.

Floraria Lotus din Cluj Napoca pune la dispozitia clientilor servicii de livrare la domiciliu a buchetelor de flori.Daca doriti sa faceti o surpriza placute iubitei, sotiei sau a unei persoane dragi din viata dumneavoastra puteti comanda buchetul de flori iar acesta va fi livrat la domiciliu, sau la biroul persoanei dragi.

Floraria Lotus 
din Cluj Napoca va asteapta cu aranjamente florale deosebite, inedite pentru evenimentul dumneavoastra, la cele mai bune preturi.
Cuvinte cheie:
flori, aranjamente florale cluj, aranjamente florale nunti cluj, boteze, banchete, evenimente, florarii cluj, buchete flori cluj, florarie cluj, cluj florarie ieftina, livrari flori domiciliu cluj, cluj livrare flori domiciliu, depozit flori cluj, import flori olanda, firma decoratiuni cluj, decoratiuni florale cluj, depozit flori cluj napoca, cluj aranjamente florale nunti,
Domenii de activitate:
FLORARII
FLORI SI ARANJAMENTE FLORALE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
5690
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter