Feronerie pentru ferestre si usi, Bucuresti
10 punctede departajare
S.C. ROTO Romania S.R.L.

Feronerie pentru ferestre si usi

S.C. ROTO Romania S.R.L.

Contact:
Adresa: DE 287/1, Bucuresti, Ilfov
Telefon: 0729166002
Fax: 0359402506
E-mail: krisztina.olaru@roto-frank.com
Adresa web: www.roto-dach.ro
Detalii Feronerie pentru ferestre si usi (S.C. ROTO Romania S.R.L.)

Produsele Roto sunt prezente pe piata româneasca de aproape doua decenii, prima feronerie fabricata de Roto fiind instalata în anii 90.

Ferestrele si usile deschid spatii si in acelasi timp ofera protectie. Pentru ROTO ferestrele si usile, ca interfata dintre interior si exterior, reprezinta un mijloc de a-ti atinge scopul. 

Obiectivul nostru este sa oferim oamenilor o mai buna calitate atunci cand vine vorba de ferestrele si usile caminului lor.

Din acest motiv noi dezvoltam continuu solutii ce imbina inteligent siguranta, economisirea energiei si confortul locuintei. In domeniul tehnologiei feroneriei pe plan mondial, numele nostru este sinonim solutiilor complete, inovatoare si sigure, dezvoltate de o echipa formata din cei mai buni constructori si ingineri.

Totusi, pentru a asigura succesul continuu pe piata internationala, sunt necesare numeroase insusiri, cum ar fi: experienta, incredere, curiozitate, determinare, imaginatie, creativitate, cunostinte si abilitate. De-abia atunci cand toate acestea sunt intrunite se creaza valoare.

Fie constructie noua sau renovare, o mansarda de mari sau mici dimensiuni.Oriunde vrei sa pozitionezi ferestrele de mansarda in acoperis: Roto are solutia perfecta pentru tine.

Cu certitudine cu ferestrele de mansarda Roto  vei avea mai multa libertate si confort. Sunt caracterizate prin valori excelente de izolare termica, executie rapida, design inovativ.

Produse oferite de Roto:

  • ferestre de mansarda
  • sisteme solare
  • accesorii
  • scari de acces pentru pod
Designo Roto Tronic - Ferestrele Roto îndeplinesc toate nevoile unei locuinte moderne si se recomanda în special pentru locurile greu accesibile.
Roto Azuro - fereastra de mansarda Panoramica de la Roto, deschide noi perspective prin dimensiunea sa impresionanta de 2,60 x 1,70 m. O gradina de vara sub acoperis.

Achizitionand produsele marca Roto, alegeti calitatea made in Germany*. Ferestrele de mansarda, sistemele solare si accesoriile noastre sunt fabricate din materiale de prima clasa si impresioneaza prin rezistenta.

Cuvinte cheie:
Ferestre de mansarda, Feronerie, Roto, Acoperis, Mansarda , ferestre de mansarda Roto, ferestre combinate, ferestre speciale, rame de etansare, marca roto, produse roto, sisteme solare, feronerie, accesorii ferestre
Domenii de activitate:
CONSTRUCTII
CONSTRUCTII > Montaj
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
5125
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter