Ferma Malu cu Flori, Malu cu Flori
0 punctede departajare

Ferma Malu cu Flori

SC PAMNIC COM SRL

Contact:
Adresa: Cetateni Arges, Malu cu Flori, Dambovita
Telefon: 0722321833
Fax: 0248544088
Detalii Ferma Malu cu Flori (SC PAMNIC COM SRL)
Ferma de reproductie purcei de carne Malu cu Flori, membra a companiei Pamnic Com SRL, este o societate romaneasca, infiinatata in anul 2000 si este specializata in reproductia porcinelor in circuit inchis.

Preocuparea constanta a companiei este de a oferi pe piata agricola purcei de carne pentru ingrasat de cea mai inalta calitate prin utilizarea celor mai bune programe de ameliorare genetica PIC Romania – lider mondial in domeniu.

Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin ofertarea de anunturi agricole pe bursa agricola romaneasca a celor mai bune combinatii de pret si calitate a purceilor pentru ingrasat si serviciilor cerute de clienti.

Experienta fermei de reproductie Malu cu Flori, in domeniul zootehnic precum si dezvoltarea unor afaceri agricole profitabile cu fermele/companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.

In permanenta la nivelul fermei de reproductie purcei rasa pic Malu cu Flori se urmaresc modalitati de imbunatatire a sistemului agro de crestere si exploatare in sectorul zootehnic la nivelul fermei de porci Malu cu Flori, in vederea maximizarii eficientei investitiei in materialul genetic pic.

Ferma zootehnica Malu cu Flori - sistemul de exploatare cu circuit închis, precum si respectarea tehnologiilor agricole si a normelor sanitar veterinare au contribuit la mentinerea starii de sanatate a întregului efectiv de porcine din ferma Malu cu Flori.

Ferma vegetala Malu cu Flori- asigura furajerele/cerealele necesare efectivului de porci din complexul zootehnic PAMNIC COM. Structura furajera permite alcatuirea unor ratii adecvate pe stari fiziologice, varsta, nivele de productie si rasa. Sunt adoptate tehnologii agricole de preparare, conservare si administrare a nutreturilor adecvate sistemelor de exploatare diferentiate, în functie de materiile prime disponibile si de modul de exploatare.

Cuvinte cheie:
purcei de carne, purcei pentru ingrasat, ferme de reproductie purcei de carne pentru ingrasat, Ferma zootehnica Malu cu Flori, Ferma vegetala Malu cu Flori
Domenii de activitate:
CARNE > Productie si distributie
ZOOTEHNIE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2862
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter