Zona de agrement "Balastiera Iojib", Iojib
1 punctde departajare
S.C. AGROPRODEXPORT S.R.L.

Zona de agrement "Balastiera Iojib"

S.C. AGROPRODEXPORT S.R.L.

Contact:
Adresa: Str. Zorilor 103, Iojib, Satu Mare
Telefon: 0744814003
Fax: 0261842700
E-mail: info@balastieraiojib.ro
Adresa web: www.balastieraiojib.ro
Detalii Zona de agrement "Balastiera Iojib" (S.C. AGROPRODEXPORT S.R.L.)
Zona de agrement "Balastiera Iojib"

PENTRU CA STIMCA E GREU SA VA DESPRINDETI DE NUMEROASELE atractii ale bazei de agrement si de mancarurile gustoase specifice restaurantului nostru, va punem la dispozitie spatii de cazare.

Baza de agrement detine si spatii de parcare, special amenajate si securizate, pentru ca automobilul dumneavoastra sa nu devina un impediment in petrecerea timpului liber la noi.

Restaurantul bazei de agrement este locul perfect atat pentru a va potoli foamea impreuna cu prietenii dupa o zi plina de distractii, cat si pentru intalniri si evenimente speciale.

VARA, TERASA RESTAURANTULUI VA INVITA LA UN gratar, mititei, frigarui si alte mancaruri specifice sezonului.

In plus, atat restaurantele cat si terasa, cu o capacitate de 300 de locuri va sta la dispozitie pentru organizarea celor mai deosebite petreceri, in aer liber sau in interior.

Personalul bine calificat este atent si amabil.Este suficient sa schitati un gest si va vor servi imediat cu orice doriti. Muzica live de calitate completeaza atmosfera calda si placuta a restaurantului.

Puteti organiza nunti si botezuri, reuniuni de afaceri, petreceri pentru angajati, petreceri pentru copii precum si alte festivitati.

Stim ca oricine ne trece pragul, este impresionat intr-un mod placut si original de ambianta restaurantului nostru. Va invitam si pe dumneavoastra, drag client, sa serviti masa la noi si sa ne lasati apoi impresiile dumneavoastra, pentru a sta marturie celorlalti.

Pontonul si malul lacului va stau la dispozitie daca doriti sa faceti plaja.
Cuvinte cheie:
zona de agrement balastiera iojib satu mare, terasa restaurant iojib, mancaruri gustoase, gratar, mititei, frigarui, intilniri, evenimente speciale, nunti satu mare, botezuri, reuniuni de afaceri, festivitati, capacitate 300 de locuri, spatii de parcare Iojib, casute pentru cazare Iojib, plaja, strand Iojib, pescuit, sporturi nautice,
Domenii de activitate:
BALASTIERE > Extragerea nisipurilor si pietrisurilor
CAZARE > in regim hotelier
COMPLEXE TURISTICE > Plaje si terase
PLAJE, TERASE, SPORTURI NAUTICE
RESTAURANTE, TERASE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
4217
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter