Energie verde, Constanta
0 punctede departajare

Energie verde

SC Ecopanel Instal Impex SRL

Contact:
Adresa: Constanta, Constanta, Constanta
Telefon: 0754.027143, 0754.027142
Detalii Energie verde (SC Ecopanel Instal Impex SRL)

SC Ecopanel Instal Impex SRL este o firma direct importatoare de tehnologie neconventionala nepoluanta, specializata in realizarea sistemelor de panouri solare in vederea producerii de apa calda menajera si a aportului de caldura pentru toate tipurile de locatii, civile sau industriale.

SC Ecopanel Instal Impex SRL  s-a impus pe piata datorita unei oferte calitate-pret foarte bune si datorita atitudinii profesioniste si a eficientei in prestarea serviciilor.Echipa noastra si-a propus sa dezvolte o afacere reprezentativa in domeniul prestarii de servicii pentru sisteme termice si sanitare, in domeniul energiei verde si a punerii in practica a cat mai multe inovatii tehnice nepoluante pe baza unor principii si obiective ale calitatii permanent orientate catre satisfacerea cerintelor clientilor companiei si imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si produselor comercializate.

SC Ecopanel Instal Impex SRL ofera mai multe variante ecologice datorita carora beneficiati de independenta, fata de sistemele clasice, pentru producerea caldurii, a apei menajere si a energiei electrice.

Panourile solare oferite de noi pot fi folosite pentru orice tip de cladire, reducand costurilede intretinere pentru aproximativ 25 – 30 ani. La alegerea panourilor solare trebuie tinut cont de necesitatile si destinatia locatiei.

O alta varianta ecologica este folosirea panourile fotovoltaice ce ajuta in reducerea costurilor pentru energia electrica transformand energia solara in energie electrica. Energia rezultata este regenerabila, nepoluanta si gratuita. Aceste panouri fotovoltaice produc energie electrica si o inmagazineaza in baterii,pentru a putea fi folosita in timpul noptii, la casele fara legatura la reteaua electrica nationala. 

Pompele de caldura pot fi folosite de asemenea pentru incalzirea unei cladiri, ele pot face transferul caldurii din mediul inconjurator in interiorul cladirii. Aceste pompe de caldura preiau energia solara inmagazinata in pamant, printr-un sistemde conducte, iar cu ajutorul unui compresor o transforma in energie termica. Deoarece pamantul are capacitatea de a retine si stoca energia termica, pompele de caldura folosindu-se de aceasta calitate a pamantului sunt considerate o sursa de energie regenerabila.

Toate aceste variante oferite de societatea noastra folosesc energie regenerabila de aceea beneficiaza si de programul “Casa Verde” initiat de Ministrul Mediului si Padurilor.

Cuvinte cheie:
pompe de caldura, panouri sezoniere, panouri permanente, panouri solare, pompe aer apa, pompe apa apa, pompe sol apa, panouri fotovoltaice
Domenii de activitate:
INSTALATII INCALZIRE > Panouri solare
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1407
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter