Distributie materiale publicitare, Arad
0 punctede departajare

Distributie materiale publicitare

Quality Service SRL

Contact:
Adresa: Carol Davila, nr 18, Arad, Arad
Telefon: 0724018881
Fax: 0357800721
Detalii Distributie materiale publicitare (Quality Service SRL)

Quality service este o societate comerciala romaneasca înfiintata la începutul anului 2006. scopul nostru principal pe piata media este de a oferii servicii de distributie a materialelor publicitare, flyere, pliante cu o maxima eficienta si profesionalism.

Succesul partenerilor nostrii este si succesul nostru si pentru acest lucru punem suflet in fiecare campanie organizata.

De-a lungul timpului am castigat increderea unui numar important de clienti si agentii media din toata tara. Ne respectam partenerii si dorim sa fim respectati la randul nostru. ne place sa ne respectam angajamentele si nu facem rabat de la calitate.

Ne preocupam ca fiecare material publicitar sa ajunga unde a fost destinat, tinând sub stricta supraveghere distribuitorii.

Noi va oferim calitate maxima si costuri minime, dvs. ne puteti da la schimb increderea!

Distribuim pliante in cutiile postale din: Arad, Oradea, Timisoara, Deva, Alba Iulia si Resita. Deasemena avem acoperire in mai multe sate, comune si orase. Acoperim o zona cu peste 600.000 cutii postale intr-un interval de 5-7 zile. Desi nu ne place sa ne grabim putem reduce timpul de distributie, in conditii meteo optime, la 4-5 zile.

Distributia de materiale publicitare (drop-mail) este considerata una dintre cele mai eficiente solutii de marketing pentru firmele care doresc sa-si informeze direct potentialii clienti in legatura cu ofertele proprii de produse sau servicii.

Tiparire pliante, flyere, tiparire brosuri, carti de vizita. Comenzile pot fi oricat de mici, pretul este negociabil în functie de cantitate.   

In cazul distributiei de pliante oferim urmatoarele tipuri de servicii:Distributie pliante in cutiile postale (drop mail); Door hanger (distributie de pliante pe clanta usii); Door drop (plasarea materialelor publicitare in fata usilor potentialilor clienti); Sampling ; Serviciu special; Lipire afise in locurile autorizate; Distributie pliante la stergatoarele autoturismelor parcate sau anumitor marci de autoturisme


Cuvinte cheie:
quality service media arad, distributie pliante, distributie, fluturasi, flyere, curierat, reviste, tiparire flyere, carti de vizita arad, flyere si pliante arad, coli cu antet ca si plicurile personalizate arad, mape arad, cataloage arad, reviste arad, brosuri arad, afise arad, ambalaje pesonalizate arad, obiecte personalizate arad, printuri de mari dimensiuni: - bannere - mesh-uri - autocolante - window grafic sisteme afisaj rollup display arad, inscriptionari auto arad, inscriptionari vitrine arad, inscriptionari serigrafice, tampografice arad, materiale promotionale: agende, calendare , pixuri , brelocuri etc arad, litere volumetrice ampora arad, litere volumetrice plexiglas arad, reclame luminoase si neluminoase arad, copertine, prelate, marchize arad, structuri metalice arad, toata gama de reclame arad
Domenii de activitate:
MARKETING
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2360
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter