Distribuitor Fitness Coffee, Constanta
0 punctede departajare

Distribuitor Fitness Coffee

CORTEX LTD srl

Contact:
Adresa: A.Vlaicu 6, Constanta, Constanta
Telefon: 0722258261
Fax: 0241519380
Detalii Distribuitor Fitness Coffee (CORTEX LTD srl)
Importator si distribuitor unic in Romania si Moldova al brandului "Fitness-Coffee",singura cafea 100% naturala in amestec cu plante medicinale si condimente naturale.

Din 1995 producator de ambalaje flexibile din folii tiparite flexografic. Din 2007 unic producator in Romania de pahare din carton. Din 2008 unic importator in Romania de vanilina naturala .

Mii de ore de cercetare, multi profesionisti italieni in domeniul cafelei, o activitate de ani de pregatire au condus la aparitia pe piata a Fitness Coffee.

Fitness Coffee a fost introdus pe piata în septembrie 2007, dupa patru ani de studii stiintifice si tehnice, fiind inregistrata ca marca oficiala in Comunitatea Europeana si in intreaga lume conform brevetului acordat în iunie 2009 sub Nr.0001361629.

Prin colaborarea cu liderii de afaceri locali din diferite tari, produsul a ajuns sa fie distribuit in Europa, Australia si America de Nord. Fitness Coffee continua sa fie un succes oriunde ajunge.

Fitness Coffee este un PRODUS 100% NATURAL, realizat la fabrica din Bracciano, regiunea Lazio ,Italia. Ne mandrim cu acest produs si cu beneficiile pe care le veti primi atunci când veti bea Fitness Coffee alegand un mod natural de a satisface toate nevoile corpului tau prin portia de cafea zilnica.

Suntem mandri ca firma CORTEX LTD, Constanta, urmare a incheierii contractului de IMPORTATOR UNIC pentru Romania si Moldova.va poate oferi aceasta NOUA si REVOLUTIONARA cafea.

Cuvinte cheie:
distribuitor cafea, ambalaje flexibile, vanilina naturala, pahare din carton, importator cafea,
Domenii de activitate:
AGROALIMENTARE > Import export
AMBALAJE
AMBALAJE > din carton
CAFEA > Distribuitori
TIPOGRAFII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1941
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter