Distribuitor cosmetice, Oradea
0 punctede departajare

Distribuitor cosmetice

KRYSOS

Contact:
Adresa: Sovata nr. 8, Oradea, Bihor
Telefon: 0748129652
Detalii Distribuitor cosmetice (KRYSOS)
Sub brandul Armelle vei gasi o gama variata de produse cosmetice bio marca reve de provence ce contin minerale naturale cu proprietati benefice, potrivite celor mai sensibile tipuri de ten, cat si produse de o calitate selecta pentru ingrijirea pielii si a parului tau zi de zi.

Stii care este secretul frumusetii?
iti spunem noi: ingrijirea potrivita. si inca ceva... produsele reve de provence!

Ingrijirea zilnica folosind cosmeticele naturale reve de provence duce la rezultate perfecte pentru un ten sanatos, un par stralucitor, o piele ferma, satisfacand si cele mai pretentioase gusturi transformand fiecare experienta intr-un moment unic de relaxare si desfatare senzoriala.

multi spun ca frumusetea vine din interior, ca tine de atitudine sau ca depinde de personalitate. noi spunem ca depinde de tine!

descopera atat beneficiile produselor cosmetice naturale reve de provence, cat si colectia de parfumuri originale dina cosmetics. acum ai oportunitatea de a le achizitiona prin intermediul magazinului nostru online: www.armelle.ro
Cuvinte cheie:
cosmetice bio, parfumuri online, parfumuri originale, dina cosmetics, reve de provence, gel de dus bio, geluri de dus bio, sapunuri bio, gel de spalat bio, sampoane bio, spuma de baie bio
Domenii de activitate:
COSMETICE > Distribuitori
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
1077
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter