Despre Afaceri Romania.eu

Cautare

Despre noi

Compania Cristofer MLM SRL este persoană juridică cu sediul în Baia Mare, jud.Maramureş, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului Maramureş sub nr. J24/1353/2003, având Cod Fiscal RO 15961016.

Succesul şi viitorul companiei este asigurat de genialitatea unei idei prin care s-a născut conceptul, a cărui viziune este clară, puternic ancorată în realitate şi realizabilă.

Afaceri Romania este un portal de promovare care creeaza o imagine profesionista a companiilor si ofera informatii absolut necesare in lumea afacerilor. Scopul portalului este de a localiza cat mai usor producatori, importatori si furnizori de produse si servicii, pentru a incheia parteneriate de afaceri, dar si a informa vizitatorii despre produsele si serviciile oferite de companii.

O echipa profesionista de consultanti realizeaza un parteneriat cu toti clientii, oferindu-le o gama variata de servicii.

Acest program conceptual prin care unim interesele grupurilor de consumatori şi al vânzătorilor, într-un cadru bazat pe contracte şi acorduri încheiate de către compania Cristofer MLM SRL cu persoane fizice şi juridice. Designul conceptului este menit şi creat pentru a asigura câştig consumatorilor, câştig vânzătorilor şi câştig companiei Cristofer MLM SRL. Gama acestor servicii şi produse este într-o permanentă extindere, datorită faptului că furnizorilor li se oferă o piaţă de desfacere, constituită sub forma unui grup de consumatori, cu o creştere dinamică.

Bordului de Conducere Am creat această companie pe principii solide, oferind tuturor participanţilor oportunitatea ca fiecare să îşi genereze venituri pe măsura implicării.

Credem cu tărie că vă oferim şi împlinim în totalitate toate aceste posibilităţi. Fără a susţine sau a pretinde perfecţiunea conceptului putem afirma că acesta este unic şi oportun pentru fiecare persoană care doreşte acest lucru. Pentru aceia care nu aleg să devină partenerilor noştri le dorim întodeauna realizări şi bucurii în tot ceea ce intreprind, iar acelora care aleg să devină le dorim să îşi împlinească toate ţelurile, visele şi dorinţele alături de noi.


Viziunea noastră este de a atinge nivelul de excelenţă în toate activităţile desfăşurate. Loialitatea şi succesul cu care îşi împlinesc ţelurile asociatii noştri va continua să traseze drumul nostru, responsabilă şi profitabil. Ne-am propus să fim recunoscuţi, apreciaţi şi respectaţi ca o firmă de succes, care şi-a atins toate obiectivele. Creăm valoare partenerilor noştri prin strategii avansate şi concepte financiare inovatoare. Avem încredere în noi, în toţi ceilalţi şi în menirea cu care ne-a înzestrat universul.

 

 
 
Facebook Twitter