Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, TARNAVENI
1 punctde departajare
DERAT COMSERV S.R.L.

Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie

DERAT COMSERV S.R.L.

Contact:
Adresa: STR. TINERETULUI, TARNAVENI, Mures
Telefon: 0740172764
Fax: 0365442891
E-mail: ovi_contact@yahoo.com
Detalii Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie (DERAT COMSERV S.R.L.)
DERAT  COMSERV  S.R.L. va ofera servicii de deratizare, dezinsectie, igienizare si dezinfectare.

Firma noastre are o mare experienta in domeniu,dispunem de echipament tehnic modern, adecvat tuturor tipurilor de tratamente.

In activitatea de dezinsectie se utilizeaza utilaje performante care permit efectuarea unor tratamente eficiente, dar si o aplicare corecta in ce priveste protejarea mediului ambiant.

Deratizarea consta in activitatea de eliminare a rozatoarelor daunatoare (sobolani, cartite, soareci) purtatoare si aducatoare de microbi si boli periculoase pentru om cat si animale. Rozatoarele sunt cele mai intalnite purtatoare si transmitatoare de boli bacteriene, paraziti si virotice, atat pentru om cat si pentru animale. Procesul de deratizare vine sa previna transmiterea bolilor prin mucatura sau contact direct. Printre bolile raspandite de daunatori se numara febra aftoasa, trichineloza sau turbarea.

Dezinsectia consta in activitatea de distrugere a insectelor daunatoare si prazitilor (transmitatoari de boli) cu ajutorul dispozitivelor si substantelor.

Dezinfectia
consta in activitatea de igienizare prin care se distruge in mediul inconjurator bacteriile si parazitii. Prin aces procedeu se previne si se combate aparitia si transmisia bolilor si a altor infectii la oameni cat si la animale.

Firma noastra ofera servicii de curatenie profesionala la cele mai inalte standarde.Derat Comserv SRL va ofera servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare de cea mai buna calitate. Este foarte important ca aceste proceduri sa fie realizate la modul cel mai responsabil, de personal cu experienta si cu echipamente de calitate.
Cuvinte cheie:
prestari servicii pentru profilaxia sanitar-umana, lucrari dezinsectii, dezinfectii, deratizare, servicii de deratizare, dezinsectie, igienizare si dezinfectare.servicii de curatenie profesionala
Domenii de activitate:
DERATIZARE, DEZINSECTII, DEZINFECTII
PRESTARI SERVICII
SANATATE
SERVICII
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2388
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter