Depozit Oradea, ORADEA
0 punctede departajare

Depozit Oradea

SC TREI G RETAIL SRL

Contact:
Adresa: STR.RAMPEI,NR.6, ORADEA, Bihor
Telefon: 0359 405890
Fax: 0259 476196
Detalii Depozit Oradea (SC TREI G RETAIL SRL)

Trei G Retail Beius S.R.L detine noua depozite si supermarket-uri in Oradea si in alte localitati din judetul Bihor. Comercializam produse de uz casnic si alimentare diverse, carne, mezeluri, lactate, legume si fructe, produse de panificatie, dulciuri si bauturi, atat en-gros, cat si en-detail. Va dorim spor la cumparaturi!

Stim ca succesul firmei Trei G Retail Beius S.R.L este strans legat de interconexiunea cu comunitatea din care facem parte, precum si a efortului comun al angajatilor firmei noastre si mediului de afaceri local.

Expansiunea firmei Trei G Retail Beius S.R.L  va continua si in anul urmator prin deschiderea de noi puncte de lucru si in alte orase ale partii de vest a Romaniei, precum si prin imbunatatirea continua a serviciilor oferite de catre noi.

 Promotiile si evenimentele organizate de Trei G Retail Beius S.R.L fac de asemenea parte din strategia de atragere a cumparatorului.

Politica de vanzare este reprezentata in general de o relatie directa cu partenerul sau consumatorul .

Suntem partenerul de incredere al clientilor nostri orientandu-ne intreaga activitate dupa concepte precum: calitate, servicii excelente, competenta, dinanism,etc.

Cuvinte cheie:
comert cu ridicata produse alimentare si nealimentare
Domenii de activitate:
COMERT RETAIL > Hypermarketuri si supermarketuri
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2309
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter