Cursuri de calificare, Bucuresti
0 punctede departajare

Cursuri de calificare

DAG IMPEX S.R.L.

Contact:
Adresa: Sos. Morarilor 2b, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0768102933
Detalii Cursuri de calificare (DAG IMPEX S.R.L.)

Centrul de Pregatire Profesionala Alexander’s este in acest moment printre cele mai cunoscute si apreciate centre de pregatire profesionala din Romania. Cu o vasta experienta, de peste 15 ani, in organizarea de cursuri de calificare initiere si perfectionare, dar cu o echipa mereu tanara si inimoasa este intotdeauna la dispozitia dumneavoastra pentru cresterea nivelului de calificare si dezvoltarea competitiva pe piata muncii.  C.P.P. Alexander’s a fost creeat in anul 1999 cu capital 100% autohton, ca o necessitate a vietii sociale, targetul nostru fiind de la inceput, formarea continua a adultilor si dezvoltarea resurselor umane.

C.P.P. Alexander’s este o institutie autorizata de Autoritatea Nationala pentru Calificari, Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei Cercetarii si Inovarii si dispune de metode si mijloace moderne de pregatire, sali de curs bine dotate, cei mai buni lectori, specialisti in domeniul lor cu vasta experienta ce va stau la dispozitie pentru a va impartasi din tainele meseriei lor, iar practica este asigurata si in unitatile, laboratoarele, restaurantele, hotelurile, etc. colaboratorilor nostrii.

Cursurile de calificare, initiere si perfectionare pe care le punem la dispozitia dumneavostra se adreseaza atat persoanelor fizice dornice sa urmeze un curs de initiere, perfectionare, sau calificare.cat si personalului angajat al societatilor comerciale.

Cuvinte cheie:
cursuri calificare
Domenii de activitate:
INVATAMANT
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
490
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter