Curatatorie chimica ecologica, Resita
0 punctede departajare

Curatatorie chimica ecologica

SC CLARLUX SRL

Contact:
Adresa: B-dul Muncii Nr.10, Resita, jud. Caras-Severin, Resita, Caras Severin
Telefon: 0723-193536
Fax: 0355-814464
Detalii Curatatorie chimica ecologica (SC CLARLUX SRL)
Societatea SC CLARLUX SRL este o societate cu capital integral privat, care a inceput sa functioneze pe piata resiteana in 2004.

Avem angajati cu o vasta experienta in domeniu, castigata in peste 20 de ani de munca in domeniul spalarii respectiv a curatarii chimice.

Experienta a fost dobandita atat in societatea noastra( de la infiintare pana in prezent, peste 6 ani) cat si la fosta curatatorie chimica de stat din oras, curatatorie care s-a inchis in anul 2003 si nu in ultimul rand la seminarii de specialitate organizate in tara.

Produsele folosite de noi in procesul tehnologic provin in proportie de 90% din Germania (solutii, detergenti, umerase, folie, etc), lucru care se vede si in calitatea obtinuta la produsul finit.

La ora actuala suntem cea mai mare spalatorie – curatatorie textila ecologica din judetul Caras– Severin. De circa 10 luni dispunem si de o masina, lucru care ne confera posibilitatea de a prelua respectiv a duce clientilor marfa oferita spre spalare respectiv curatare chimica.

Dispunem de 1 utilaj de curatat chimic (Seco Star) cu o capacitate de 25 Kg pe sarja, 2 masini de spalat profesionale (Böwe si Electrolux Wascator) cu o capacitate de 26 Kg pe sarja, 2 uscatoare ( Miele Electronic), 2 mese de calcat manual (Thule) prevazute cu calcatoare pe abur, 1 calandru ( Miele) cu latime de 175 cm, totul dispus pe o suprafata de ca. 200 m².

Oferim servicii complete de spalat – curatat chimic – calcat sau dupa caz, doar spalat, doar curatat chimic sau doar calcat. Preturile ce le practicam ne confera dreptul de a spune ca avem preturi foarte accesibile pe piata din Caras – Severin, si nu numai, lucru care ne reduce concurenta aproape la zero.

Fiind o societate relativ mica, putem negocia preturile direct, fara multe demersuri birocratice, respectiv oferim reduceri de pret pentru cantitati mari si contracte ferme pe termene lungi.

Printre clientii nostrii se numara, in afara de persoanele fizice, societati cu profil motelier, hotelier, restaurante, societati care organizeaza nunti, botezuri, institutii publice, etc, societati care functioneaza atat in orasul Resita cat si in imprejurimi, chiar si in judet.
Cuvinte cheie:
spalatorie chimica resita, spalatorie textile, curatatorie chimica, curatatorie textile
Domenii de activitate:
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2579
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
Facebook Twitter