COSMETICA MEDICALA, Bucuresti
3 punctede departajare

COSMETICA MEDICALA

S.C. CARACRIS COSMETICS S.R.L.

Program de lucru:
L: 9.00-20.00, M: 9.00-20.00, M: 9.00-20.00, J: 9.00-20.00, V: 9.00-20.00, S: programare, D: programare
Contact:
Adresa: Sos.Oltenitei,nr.79,bl.G7,sc.1,parter,ap.1, Bucuresti, Bucuresti
Telefon: 0766634492
E-mail: vega.cristina73@yahoo.com
Adresa web: www.caracriscosmetics.ro
Detalii COSMETICA MEDICALA (S.C. CARACRIS COSMETICS S.R.L.)
Estetica, frumusetea si starea de bine sunt cele mai bune tratamente ale mintii, corpului si sufletului si pentru a da gratie trupului Dumneavoastra am deschis un cabinet de dermatocosmetica si estetica medicala.

Suntem specializati in tratamente de estetica medicala, microdermabraziuni, lifting facial, tratamente dermatocosmetice faciale, impachetari, tratamente corporale, vacuum, infiltratii cu acid hialuronic, electrostimulare.

Pentru o noua pofta de viata printr-un nou aspect exterior va oferim o gama complete de terapii dermatocosmetice pentru toate tipurile de tenure cu creme, seruri, masti si solutii de curatare.

In terapia corporala folosim produse cosmetice si medicale 100% naturale create in laboratoare din Franta(seruri, creme, uleiuri, masti).

Cu trecerea timpului pielea isi schimba aspectul, textura, elasticitatea iar ridurile apar inevitabil pe chipul nostru iar toxina botulinica reprezinta solutia pentru stergerea ridurilor, a cel putin 10 ani de pe chip.
Cuvinte cheie:
tratament dermatologic, mezoterapie, celulita, vergeturi, lifting facial nechirurgical, peeling chimic, feeler facial, botox, gene false, machiaj semipermanent, vacuu
Domenii de activitate:
CABINETE MEDICALE > Chirurgie estetica
COSMETICA > Manichiura
SALOANE DE INFRUMUSETARE
SALOANE MASAJ
SANATATE
Localizare pe harta:

Informatii generale

 
2737
 
Ratingul poate fi acordat o singura data pe zi de la un IP
 
 
 
Facebook Twitter